Αγγλία

Έμερι: «Ήταν το όνειρό μας με την Άστον Βίλα το εισιτήριο του Champions League»

Για την παρουσία της Άστον Βίλα στην πρώτη τετράδα που εξασφαλίζει θέση στο Champions League μίλησε ο Ουνάι Έμερι.

Η ήττα της Τότεναμ από τη Μάντσεστερ Σίτι δεν έφερε μόνο δυστυχία στο στρατόπεδο της Άρσεναλ, που όπως φαίνεται δεν θα κατακτήσει την Premier League, αλλά και χαμόγελα καθώς η Άστον Βίλα κλείδωσε την παρουσία της στο Champions League μετά από 41 χρόνια.

Ο Ουνάι Έμερι μίλησε στην ιστοσελίδα των «χωριατών» για την επιτυχία της ομάδας του, κάνοντας λόγο για ένα όνειρο που υπήρχε όταν ξεκίνησε η σεζόν.

«Είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα σήμερα. Ήταν το όνειρό μας όταν ξεκινήσαμε τη σεζόν να είμαστε εδώ. Το να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι, μετά την Πρέμιερ Λιγκ, είναι το καλύτερο», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Και είμαστε πάντα υπεύθυνοι για την ιστορία εδώ, γνωρίζουμε ότι η ιστορία της Άστον Βίλα είναι τόσο μεγάλη και τόσο επιτυχημένη. Ξέραμε ότι η ευθύνη ήταν να προσπαθήσουμε να αυξήσουμε το επίπεδό μας, να είμαστε απαιτητικοί και να ονειρευόμαστε. Θέλω να απολαύσω περισσότερα και, την επόμενη χρονιά, τώρα ξεκινά η νέα πρόκληση για εμάς. Να χτίσουμε ξανά μια ομάδα, να είμαστε δυνατοί και να ανεβάζουμε πάντα το επίπεδό μας. Αυτός είναι ο στόχος μας», ήταν τα λόγια του Ισπανού προπονητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x