Αγγλία

Βόμβα: Τέλος από την Μπράιτον ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι!

Η Μπράιτον ανακοίνωσε πως λύνεται κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι με την ομάδα, αμέσως μετά το αυριανό παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Βόμβα από το... πουθενά στην Premier League! Όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσής της η Μπράιτον, το συμβόλαιο του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι αναμένεται να λυθεί κοινή συναινέσει μετά το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο είναι και το τελευταίο της σεζόν για τους «γλάρους».

O Ιταλός τεχνικός βρίσκεται εδώ και μία διετία στον πάγκο του συλλόγου, παρουσιάζοντας εξαιρετικά δείγματα γραφής, ενώ με τον ίδιο στον πάγκο η Μπράιτον εξασφάλισε την παρουσία της στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Παρά το γεγονός ότι είχε συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια με την Μπράιτον, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Και πλέον δημιουργούνται απορίες σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ενδιαφέρον για τον Ντε Τζέρμπι άλλωστε έχουν δείξει η Μπάγερν Μονάχου και η Μπαρτσελόνα, ενώ δεδομένα θα έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του.

Ο Ντε Τζέρμπι έχει κοουτσάρει σε 88 αγώνες την Μπράιτον, μετρώντας 38 νίκες, 20 ισοπαλίες και 30 ήττες με τέρματα 161-137.

«Έχουμε συμφωνήσει αμοιβαία να τερματίσουμε το συμβόλαιο του Ρομπέρτο σε μια χρονική στιγμή που βολεύει και τα δύο μέρη, δίνοντάς μας την πρώτη ευκαιρία να σχεδιάσουμε την επόμενη σεζόν και ο Ρομπέρτο έχει αρκετό χρόνο για να εξετάσει την επόμενη μετακίνησή του και το μέλλον του. Είμαι βέβαιος ότι οι οπαδοί μας θα δώσουν στον Ρομπέρτο και το επιτελείο του μια υπέροχη και άξια αποβολής στο Amex πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αυριανό αγώνα», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Μπράιτον, Τόνι Μπλουμ, σε δήλωσή του.

«Έχω απολαύσει πραγματικά μια έντονη και γεμάτη προκλήσεις διετία που εργάζομαι στην Πρέμιερ Λιγκ, τουλάχιστον αγωνιζόμενος σε τέσσερις μεγάλες διοργανώσεις αυτή τη σεζόν. Το να φύγω τώρα μου παρέχει χρόνο για να κάνω ένα διάλειμμα πριν αποφασίσω για τα μελλοντικά μου σχέδια», ανέφερε από τη μεριά του ο Ιταλός τεχνικός.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x