Αγγλία

Γράφει ιστορία ως η ομάδα που αποφεύγει τον υποβιβασμό με τους λιγότερους βαθμούς στην Premier League η Νότιγχαμ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ αναμένεται να παραμείνει στην Premier League με μάξιμουμ 32 βαθμούς, λιγότερους από κάθε άλλη ομάδα που έσωσε την κατηγορία.

Η Τσέλσι ξενέρωσε τη Νότιγχαμ Φόρεστ, που ωστόσο αναμένεται να εξασφαλίσει όπως και να 'χει την παραμονή στην Premier League.

Κι αυτό γιατί η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο έχει 29 βαθμούς μία αγωνιστική πριν το φινάλε, τρεις περισσότερους από τη Λούτον, που ωστόσο έχει πολύ χειρότερη διαφορά τερμάτων σε σχέση με τους “garibaldis”.

Στο -19 είναι η Φόρεστ, στο -31 οι «καπελάδες», συνεπώς αντιλαμβάνεται κανείς ότι θα πρέπει να γίνουν... πράματα και θάματα στα ματς Μπέρνλι-Νότιγχαμ και Λούτον-Φούλαμ στις 19 του μήνα.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου λοιπόν, ο σύλλογος του Βαγγέλη Μαρινάκη θα ανανεώσει την παρουσία του στα σαλόνια, γράφοντας μάλιστα ιστορία ως η ομάδα που αποφεύγει τον υποβιβασμό με τους λιγότερους βαθμούς.

Το ρεκόρ μέχρι τώρα κατέχει η Γουέστ Μπρομ, που είχε σωθεί με 34 βαθμούς τη σεζόν 2004/05, αριθμός τον οποίον δεν μπορεί να φτάσει η Φόρεστ ακόμα και με νίκη την επόμενη εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται βέβαια πως από τους “garibaldis” έχουν αφαιρεθεί τέσσερις βαθμοί.

Για την ιστορία, η ομάδα με τους περισσότερους πόντους που δεν κατάφερε να σώσει την κατηγορία ήταν η Γουέστ Χαμ με...42 το 2003!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x