Αγγλία

«Καρφιά» Ρούνεϊ για παίκτες της Γιουνάιτεντ: «Κάνουν τους τραυματίες, αλλά δεν είναι»

Τον εκνευρισμό του για την εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε ο Γουέιν Ρούνεϊ, κάνοντας λόγο πως υπάρχουν παίκτες που κάνουν τους τραυματίες, χωρίς όμως να είναι!

Δηλώσεις που θα συζητηθούν ιδιαίτερα από τον Γουέιν Ρούνεϊ!

Ο άλλοτε σπουδαίος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε μετά την ήττα των «κόκκινων διάβολων» από την Άρσεναλ, τονίζοντας πως υπάρχουν παίκτες που κάνουν τους τραυματίες, χωρίς όμως να είναι, προκειμένου να εμφανιστούν φρέσκοι τόσο στον τελικό του FA Cup με τη Σίτι, όσο και στο Euro το καλοκαίρι.

«Το έχω πει πριν από μερικές εβδομάδες, οι παίκτες πρέπει να κοιτάξουν τον εαυτό τους. Όταν έχεις τον προπονητή σου κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης και σου λέει ότι η νοοτροπία δεν είναι σωστή. Αυτό είναι μια τεράστια προσβολή. Αν έβλεπα τον προπονητή μου να το λέει αυτό, δεν υπάρχει περίπτωση να το άφηνα μέχρι το τέλος της σεζόν. Νιώθω ότι κάποιοι παίκτες προσπαθούν να φτάσουν στο τέλος της σεζόν, οπότε τον καταλαβαίνω.

Καθώς εξετάζω τους τραυματισμούς, μερικοί από αυτούς παίκτες μπορούν να παίξουν. Ναι, 100%. Είναι εύκολο, έρχεται ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ένας τελικός Κυπέλλου Αγγλίας - είναι εύκολο για τους παίκτες, γιατί σκέφτονται ''να μείνω λίγο έξω και να επιστρέψω για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και να προετοιμαστώ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, δίχως να με ενδιαφέρει''
», ήταν, χαρακτηριστικά, τα λόγια του Ρούνεϊ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x