Αγγλία

Τεν Χαγκ: «Αν δεν είχαμε τόσες απουσίες, θα είχαμε περισσότερους βαθμούς»

Στις απουσίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέδωσε ο Έρικ Τεν Χαγκ τη νέα ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στις πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών, απέδωσε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ερικ τεν Χαγκ, την εντός έδρας ήττα από την Αρσεναλ (0-1). Οι «κόκκινοι διάβολοι» μετά την ένατη ήττα τους σε όλες τις διοργανώσεις φέτος έχουν κατρακυλήσει στην όγδοη θέση της Premier League. Παράλληλα έχει δεχτεί 82 γκολ αυτήν την σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, τα περισσότερα σε μία αγωνιστική περίοδο από το 1970-71.

«Δεν ξέρω πού θα έπρεπε να βρισκόμαστε εάν είχαμε διαθέσιμους όλους τους παίκτες, αλλά σίγουρα, εάν υπάρχουν όλοι παίκτες, τότε θα πάρεις περισσότερους βαθμούς», είπε ο Τεν Χαγκ, που είχε τουλάχιστον έξι αμυντικούς εκτός λόγω τραυματισμού, καθώς και τον μέσο Μπρούνο Φερνάντες και τον επιθετικό Μάρκους Ράσφορντ.

«Σίγουρα αν είσαι πλήρης θα έχεις μεγαλύτερη συνέπεια, ειδικά στην αμυντική γραμμή γιατί, ναι, τώρα δεχόμαστε πολλές ευκαιρίες, πολλά γκολ και πέρυσι είχαμε τα περισσότερα ματς χωρίς να δεχθούμε γκολ στην Premier League. Δεν μπορείς να εξελίξεις μια ομάδα, όταν, ειδικά σε συγκεκριμένους βασικούς τομείς, είναι σαν να κολυμπάς με τα χέρια πίσω από την πλάτη σου. Τότε, πρέπει να κρατάς το κεφάλι σου ψηλά και πάνω από την... στάθμη του νερού. Και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Εξακολουθούμε να είμαστε σε έναν τελικό κυπέλλου, αυτό είναι καλό, αλλά εάν θέλεις να εξελίξεις μία ομάδα, χρειάζεσαι τους κατάλληλους παίκτες», συνέχισε ο Ολλανδός τεχνικός.

Οι εναπομείναντες αγώνες της Γιουνάιτεντ για το πρωτάθλημα περιλαμβάνουν ένα εντός έδρας ματς εναντίον της έκτης Νιούκαστλ κι ένα ταξίδι στο Μπράιτον, ενώ παράλληλα θ' αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ στις 25 Μαΐου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x