Αγγλία

Τονάλι: «Μεγάλο λάθος μου που κρυβόμουν και δεν μιλούσα για το πρόβλημα που αντιμετώπισα με τον τζόγο»

Τιμωρημένος για παράβασεις κανόνων στοιχηματισμού, ο Σάντρο Τονάλι μίλησε σε μαθητές σχολείου στο Μπάρι για τον τζόγο, τονίζοντας ότι όποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα πρέπει να μιλάει για αυτό!

Εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω της τιμωρίας που του έχει επιβληθεί για παράβαση κανόνων στοιχηματισμού, ο Σάντρο Τονάλι απέχει αναγκαστικά από τις υποχρεώσεις της Νιούκαστλ και βρίσκεται στην Ιταλία, μιλώντας σε μαθητές σχολείου για τον τζόγο.

Ο 24χρονος μέσος παραδέχθηκε ότι ήταν μεγάλο λάθος του που πέρασε τόσο καιρό χωρίς να μιλήσει και να ζητήσει βοήθεια, ξεκαθαρίζοντας ότι όποιος αντιμετωπίζει ανάλογο πρόβλημα θα πρέπει να είναι ανοιχτός στο να δεχθεί βοήθεια.

«Ίσως κάποιοι από εσάς εδώ να στοιχηματίζουν και δεν μιλούν για αυτό, πολλές φορές κλεινόμαστε στους εαυτούς μας. Το να ποντάρεις έχοντας έναν πολύ μεγάλο μισθό και το να ασχολείσαι με τον τζόγο είναι ένα μεγάλο ρίσκο. Εγώ έκανα ένα μεγάλο λάθος που κρυβόμουν και δεν μιλούσα για αυτό. Όταν δεν μπορείς να σταματήσεις τον εαυτό σου, μπορούν να σε βοηθήσουν άλλοι. Με τον τζόγο ρισκάρεις φιλίες, σχέσεις, τη δουλειά σου.

Το να κρύβεσαι πίσω από το πρόβλημα δεν είναι ποτέ η λύση. Πρέπει να μιλάς και να είσαι ανοιχτός στο να δεχθείς βοήθεια. Το μεγαλύτερό μου κέρδος δεν είναι τα συμβόλαια εκατομμυρίων, αλλά το ότι είμαι περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που με αγαπούν και μου το δείχνουν καθημερινά»
, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τονάλι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x