Super League 2

H αποστολή του Παναθηναϊκού Β για την Παναχαϊκή

Με 20 ποδοσφαιριστές αλλά χωρίς τους τραυματίες Μπιλάλ, Φρόκου και Ταβάρες η αποστολή του Παναθηναϊκού Β για το αυριανό (16/05) εντός έδρας ματς με την Παναχαϊκή.

Με πρωϊνή προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και χωρίς νέα απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Β για το αυριανό (16/05, 16:00) εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Παναχαϊκή, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των play outs της Super League 2.

Εκτός... μάχης έχουν τεθεί για το «τριφύλλι» οι τραυματίες Μπιλάλ Αμπντελραχμάν και Λεάντρο Φρόκου, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, αλλά και ο Μιγκέλ Ταβάρες, που συνέχισε την θεραπεία του.

Αντιθέτως, στην αποστολή της δεύτερης ομάδας του Παναθηναϊκού για την αυριανή αναμέτρηση με τους Αχαιούς συμπεριλήφθηκαν οι: Λίλο, Καρακασίδης, Μαρτίνης,Σγούρος,Τσεβάς, Λάμψιας, Κάτρης, Τουρκοχωρίτης, Προδρομίτης, Καρβούνης, Αθανασακόπουλος, Λάμψιας, Καλοσκάμης, Κρυπαράκος, Φουρτάδο, Μαντσίνι, Σαρδέλης, Κυριόπουλος, Νταμπίζας και Λιούμης.

Σε .ό,τι αφορά στο πρόγραμμα προπόνησης των «πράσινων», αυτό περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική, παιχνίδι και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x