Oλλανδία

Άγιαξ: Θέμα χρόνου η συμφωνία με Νις για Φαριόλι

Οι τελευταίες εξελίξεις μετά τη συμφωνία της ολλανδικής ομάδας με τον Ιταλό προπονητή της Νις.

Τις διαδικασίες για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Φραντσέσκο Φαριόλι θέλουν να επισπεύσουν στον Άγιαξ.

Όπως έγινε γνωστό, οι Ολλανδοί τα έχουν βρει με τον Ιταλό τεχνικό για την επόμενη σεζόν και το μόνο που απομένει είναι το «Ο.Κ.» της Νις για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Σύμφωνα με τα ολλανδικά δημοσιεύματα, από τη στιγμή που η γαλλική ομάδα δεν εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Champions League, αυτό θα αποτελέσει ένα επιπλέον «εργαλείο» στις συζητήσεις των δύο συλλόγων για το μέλλον του 35χρονου προπονητή.

Αν και αυτό δεν έχει ξεκαθαρίσει, όλα δείχνουν πως ο Φαριόλι θα πάει με όλο το επιτελείο του στο Άμστερνταμ. Υπάρχει, βέβαια, και μία περίπτωση να είναι ένας άνθρωπος του Άγιαξ ως ενδιάμεσος, όπως ο Κριστιάν Κίβου που γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα και φαίνεται πως απομένουν λεπτομέρειες για να επιτευχθεί συμφωνία.

Η Νις δίνει τον τελευταίο της αγώνα, για το πρωτάθλημα, την Κυριακή κόντρα στην Λιλ και στη συνέχεια θα συζητηθεί το θέμα του Φαριόλι, το οποίο φαίνεται πως βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x