Euro 2024

Σλότερμπεκ, Μουσιάλα και Βιρτς: Η πιθανή ενδεκάδα της Γερμανίας στο Euro

Αμέσως μετά την δημοσίευση των «εκλεκτών» του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, έγιναν οι πρώτες εκτιμήσεις για την βασική ενδεκάδα των Γερμανών στο Euro του καλοκαιριού.

Μετά το Μουντιάλ του 2006 μία μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση επιστρέφει στη Γερμανία. Και τα «Πάντσερ» έχουν υποχρέωση να πετύχουν μπροστά στο κοινό τους. Ειδικά μετά την παταγώδη αποτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, όπου και αποκλείστηκαν στη φάση των ομίλων με αντιπάλου τις Ισπανία, Ιαπωνία και Κόστα Ρίκα.

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν έκανε γνωστές τις επιλογές των ποδοσφαιριστών με τους Μπραντ, Χούμελς και Γκορέτσκα να μένουν εκτός και το νεανικό στοιχείο να είναι πιο έντονο από ποτέ. Την τιμητική τους έχουν οι παίκτες της πρωταθλήτριας Λεβερκούζεν με δύο εξ αυτών να έχουν θέση στην εκτιμώμενη αρχική ενδεκάδα!

Φλόριαν Βίρτς και Ρόμπερτ Άντριχ θα ξεκινήσουν στα δεξιά της επίθεση και το χώρο του κέντρου αντίστοιχα. Συζήτηση για το εάν θα είναι βασικός ο Νόιερ δεν υπάρχει, ενώ την τετράδα της άμυνας θα αποτελέσουν οι Μίτελσταντ, Σλότερμπεκ, Ρούντιγκερ και Κίμιχ.

Κρος, Γκιουντογκάν και ο μέσος των «ασπιρίνων» θα είναι η τριάδα του κέντρου, ενώ αυτήν της επίθεσης συνθέτουν Βιρτς, Χάβερτς και Μουσιάλα. Πολλά φυσικά μπορούν να αλλάξουν σε διάστημα ενός μήνα, όμως αυτή είναι μία πρώτη εκτίμηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x