Ελλάδα

Μητσοτάκης: «Θα ξεριζώσουμε τον χουλιγκανισμό - Όταν το Κράτος θέλει, μπορεί»

Για το πρόβλημα του χουλιγκανισμού μίλησε στην εκπομπή του ALPHA "Σαββατοκύριακο" με τον Νίκο Μάνεση ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για το ζήτημα του χουλιγκανισμού μίλησε στην εκπομπή του ALPHA "Σαββατοκύριακο" με τον Νίκο Μάνεση ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στη δέσμευση που έλαβε με μεγάλο αίσθημα ευθύνης να ξεριζώσει αυτή τη μάστιγα, τονίζοντας ότι έχουν επιστρέψει οικογένειες στα γήπεδα. Παράλληλα, έκανε λόγο πως όταν το κράτος θέλει, μπορεί να κάνει πράξη τις αλλαγές.

«Θα ξεριζώσουμε αυτή τη μάστιγα. Ήταν μία δέσμευση που έλαβα με μεγάλο αίσθημα ευθύνης, ειδικά μετά την τραγική δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη. Χαίρομαι που έγινε μια πολύ εμπεριστατωμένη δουλειά από την ΕΛ.ΑΣ. και η δικαιοσύνη έχει στα χέρια της ένα πλούσιο ανακριτικό υλικό. Είμαι βέβαιος πως θα φτάσει εκεί που πρέπει, δεν είναι δουλειά δική μου αυτή, αλλά της δικαιοσύνης. Όλοι αντιλαμβάνονται πως αυτό που λέμε το εννοούμε.

Θυμάστε όταν κλείσαμε τα γήπεδα τι ακούσαμε, τα ξανανοίξαμε με κάμερες, με ηλεκτρονικό, ατομικό εισιτήριο και με μία εικόνα διαφορετική απ' ό,τι ήταν πριν. Όταν το Κράτος θέλει, μπορεί. Ο αθλητισμός είναι γιορτή, το βλέπουμε περισσότερο στο μπάσκετ, στην Ευρωλίγκα. Αρχίζουμε να το βλέπουμε πια και στο ποδόσφαιρο, βλέπουμε οικογένειες πια στα γήπεδα. Είμαι αισιόδοξος πως θα τελειώσουμε με την μάστιγα του χουλιγκανισμού
», ήταν, χαρακτηριστικά, τα λόγια του πρωθυπουργού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x