Oλλανδία

Οπαδοί της Ρόντα μπήκαν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν την απευθείας άνοδο, αλλά στο 95' τους το χάλασε η Χρόνινχεν!

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στην Ολλανδίας, με τους οπαδούς της Ρόντα να μπουκάρουν στο γήπεδο πανηγυρίζοντας την απευθείας άνοδο, προτού μάθουν ότι η Χρόνιγκεν στο 95' τους χάλασε τη γιορτή!

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στη 2η κατηγορία της Ολλανδίας και στο παιχνίδι της Ρόντα με την Καμπούρ για την 37η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Βλέπετε, οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-0 και έφτασαν τους 75 βαθμούς παραμένοντας στη 2η θέση, την ώρα όπου η Χρόνινγκεν έχανε 1-0 εκτός έδρας από την Τέλεσταρ.

Ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων αυτών, έδινε την απευθείας άνοδο στην ομάδα της Ρόντα, με εκατοντάδες φιλάθλους της ομάδας να μπουκάρουν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν την επιστροφή του συλλόγου στα μεγάλα «σαλόνια» της χώρας και της Eredivisie!

Ωστόσο, όλοι «πάγωσαν» όταν έμαθαν πως η Χρόνιγκεν στο 90+5' βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με το οποίο έφτασε τους 72 βαθμούς και παρέμεινε ζωντανή στο κόλπο της απευθείας πρόκρισης!

Όπως μπορείτε να δείτε και στα παρακάτω βίντεο, το κοντράστ συναισθημάτων μέσα σε λίγα λεπτά των παικτών και των φιλάθλων της Ρόντα θύμισε ένα τρελό... roller coaster!









Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x