Stoiximan Super League

«Να εμψυχώσουμε την αγέλη του Ματίας – Νίκη και πρωτάθλημα!»: Κάλεσμα της Original 21 ενόψει «Γ. Καραϊσκάκης»

Κάλεσμα στους φίλους της ΑΕΚ να βρεθούν την Τετάρτη (15/5) στο ξενοδοχείο Caravel και να μπουστάρουν ψυχολογικά την «Ένωση» ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, απηύθυνε η Original 21.

Το κατάλληλο μπουστάρισμα λίγες ώρες πριν το κρίσιμο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την προσεχή Τετάρτη (15/5, 20:00), φαίνεται πως θα λάβει η ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» παίζουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 9η και προτελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League και με νίκη «αγκαλιάζουν» το δεύτερο σερί τους πρωτάθλημα.

Η Original 21, λοιπόν, απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους της ΑΕΚ, ώστε να βρεθούν εκείνη τη μέρα στο ξενοδοχείο Caravel, όπου και θα καταλύσει η αποστολή της «Ένωσης» ενόψει ντέρμπι, ώστε να τη... σπρώξουν και από την πλευρά τους προς το «διπλό».

Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 17:00.

«Καλούμε λοιπόν ΟΛΟΝ τον κιτρινόμαυρο λαό την Τετάρτη στις 17:00 στο Κάραβελ να εμψυχώσουμε την αγέλη του Ματίας και να φωνάξουμε δυνατά: ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ!», τονίζει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών του «δικεφάλου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x