Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Διπλή ανάγνωση για τον Άρη το ματς με τον ΠΑΟΚ ενόψει τελικού - Θα παίξει για την ιστορία του την Κυριακή»

Ακούστε όσα μετέφερε από το ρεπορτάζ του Άρη μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ο Αλέξης Σαββόπουλος.

Τα τελευταία νέα του Άρη ενόψει του Κυριακάτικου και... ιστορικού ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ για την τελευταία αγωνιστική των playoffs, αλλά και του μεγάλου τελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM o Aλέξης Σαββόπουλος.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σχολιάζοντας το... διαστροφικό σενάριο να κατακτήσει ο «δικέφαλος» το πρωτάθλημα μέσα στο Βικελίδης, τόνισε ότι η ομάδα του Άκη Μάντζιου θα αγωνιστεί για την ιστορία της και σίγουρα θα προσπαθήσει να το «κόψει» από τον συμπολίτη.

Μάλιστα υπογράμμισε ότι υπάρχει διπλή «ανάγνωση» στο επικείμενο ντέρμπι Θεσσαλονίκης τόσο για το πρωτάθλημα και την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας, ενόψει τελικού

«Στον Άρη δεν αγχώνονται για κάτι. Θα παίξει για την ιστορία του ένα ντέρμπι με τον συμπολίτη ΠΑΟΚ. Σίγουρα θέλει να στερήσει από τον αντίπαλο του τη χαρά να σηκώσει πρωτάθλημα μέσα στο "σπίτι" του. Και ο Μάντζιος και όλοι στον Άρη, είμαι βέβαιος ότι δεν ήθελαν να εξελιχθεί έτσι το πρωτάθλημα γιατί ακολουθεί και ο τελικός. Υπάρχει και η ανάγνωση ότι ένα ντέρμπι τέτοιας έντασης μπορεί να είναι... πρόβα τελικού.

Αν ο ΠΑΟΚ πάρει το πρωτάθλημα με νίκη στο Βικελίδης, δεν θα είναι ευθύνη του Άρη. Έχει ανεβάσει και ρίξει από την κορυφή όλους τους διεκδικητές του τίτλου ο Άρης. »


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x