Stoiximan Super League

Μορόν: «Στην έδρα μας πάντα είμαστε πολύ δυνατοί - Δεν πρέπει να μας επηρεάζει η αλλαγή προπονητή του Παναθηναϊκού»

Όλα όσα ανέφερε ο Λορέν Μορόν ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Άρης την Κυριακή θα κοντραριστεί με τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης» (19/05, 20:00), για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Λορέν Μορόν μίλησε στη Nova ενόψει του ντέρμπι, με τον Ισπανό να αναφέρεται στον αγώνα, στον αντίπαλο, αλλά και στην αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη σημασία του αυριανού ντέρμπι απάντησε:
«Κατ’ αρχάς, ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ έρχεται στην έδρα μας να παίξει τα ρέστα της για τον τίτλο. Για εμάς είναι το τελευταίο μας παιχνίδι πριν τον τελικό του Κυπέλλου και είναι μπροστά στο κοινό μας. Επομένως, θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το ότι σε ένα μεγάλο ντέρμπι πάντα και οι δύο ομάδες θέλουν να νικήσουν, αλλά το συγκεκριμένο κρίνει τον τίτλο:
«Ναι! Θα είναι ένα όμορφο και δύσκολο παιχνίδι! Εμείς στην έδρα μας πάντα είμαστε πολύ δυνατοί και οι αντίπαλοι θα βρούνε δυσκολίες απέναντί μας. Δεν θα είναι κάτι εύκολο γι’ αυτούς».

Για το πού θα κριθεί αυτό το παιχνίδι:
«Είναι ένα ντέρμπι και τα ντέρμπι συνήθως κρίνονται από έναν συνδυασμό παραγόντων. Εμείς έχουμε την πεποίθηση ότι θα κλείσουμε καλά τη σεζόν. Αυτό θέλουμε και πιστεύουμε ότι θα το πετύχουμε».

Για το αν είναι καλό ότι παίζει ο Άρης ένα τέτοιο παιχνίδι πριν τον τελικό του Κυπέλλου:
«Σίγουρα θα θέλαμε να έχουμε ένα παιχνίδι πιο ήρεμο! Γιατί για εμάς, αυτή τη στιγμή, η συγκέντρωση κι η ηρεμία είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία, που προέχουν εν όψει του τελικού του Κυπέλλου. Το έφερε έτσι η τύχη, όμως, ώστε να πρέπει να παίξουμε ένα τέτοιο παιχνίδι. Θα παρουσιαστούμε, λοιπόν, δυνατοί στη έδρα μας σε αυτό το ντέρμπι».

Για το αν τον εξιτάρει η ιδέα να αναδειχθεί κορυφαίος σκόρερ του πρωταθλήματος:
«Δεν είναι στο μυαλό μου αυτό ως έμμονη ιδέα! Πάμε πολύ καλά ως ομάδα και όχι μόνο εξαιτίας του γεγονότος ότι εγώ σκοράρω πολλά γκολ. Η ομάδα με βοηθάει πολύ σε αυτό! Ωστόσο, θα ήταν κάτι πάρα πολύ όμορφο να αναδειχθώ πρώτος σκόρερ».

Για την αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό:
«Εμάς δεν πρέπει να μας επηρεάσει αυτό το γεγονός. Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι, όσον αφορά στις συνθήκες του τελικού του Κυπέλλου. Εμείς πρέπει να βλέπουμε τον δικό μας εαυτό. Οι αντίπαλοι έρχονταν από μια σειρά άτυχα γι’ αυτούς γεγονότα κι έκριναν ότι έπρεπε να αλλάξουν προπονητή. Εμείς δεν πρέπει να δώσουμε σημασία σε αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x