Stoiximan Super League

Γκαρσία: «Δεν θα συνεχίσω στον Πανσερραϊκό, φεύγω λόγω προσωπικής υπόθεσης»

Μετά την οριστική κατάληψη της 7ης θέσης στη βαθμολογία από τον Πανσερραϊκό, ο Πάμπλο Γκαρσία ανέφερε πως θα αποχωρήσει από την ομάδα λόγω προσωπικής υπόθεσης.

Αυλαία με νίκη επί της Κηφισιάς και έβδομη θέση για τον Πανσερραϊκό, που κέρδισε με 2-0 στο πλαίσιο της 7ης και τελευταίας αγωνιστική των playouts της φετινής Stoiximan Super League.

Μετά την αναμέτρηση, ο Πάμπλο Γκαρσία ανέφερε πως δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας των Σερρών, κάτι για το οποίο έχει ήδη ενημερώσει διοίκηση και παίκτες, λόγω μιας προσωπικής υπόθεσης.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το αν αυτός είναι ο καλύτερος επίλογος για την ομάδα του:

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Όχι μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά και με πολλά άλλα πράγματα, όπως το γεγονός πως δεν είχαμε κόσμο στο γήπεδο μέσα στη σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες, έκαναν μια εξαιρετική χρονιά, θέλω επίσης να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον πρόεδρο και όλους τους οπαδούς που ήρθαν και με υποστήριξαν. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για την ομάδα που έχουμε. Τελείωσε μια εξαιρετική χρονιά, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλέψουμε για τη νέα σεζόν».

Για το αν ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό:

«Ναι ήταν. Το είπα σε όλους πως δεν θα συνεχίσω στην ομάδα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, σήμερα είσαι, αύριο δεν είσαι εδώ. Είμαι ευχαριστημένος που ήμουν φέτος εδώ. Ευχαριστώ για την υποστήριξη και την δυνατότητα να δουλέψω εδώ. Για την χρονιά που δεν ήταν εύκολη, τα λόγια που έχω είναι μόνο για να ευχαριστήσω όλους που είναι στην ομάδα».

Τέλος είπε:

«Δεν έχω κάποια επίσημη πρόταση από κάποια ομάδα. Ο λόγος που φεύγω είναι μια προσωπική υπόθεση και θα συνεχίσω να δουλεύω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x