Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Το επικρατέστερο πλάνο Αλμέιδα για το ματς τίτλου της ΑΕΚ στο ''Γ. Καραϊσκάκης''»

Τα δεδομένα για την ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ματς που μπορεί να κρίνει τον τίτλο με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο ανέλυσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Κώστας Κετσετζόγλου.

Στο επικρατέστερο πλάνο του Ματίας Αλμέιδα για το παιχνίδι της ΑΕΚ, που μπορεί να της δώσει το back to back πρωτάθλημα κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε πως οι σίγουροι στην άμυνα είναι οι Σιντιμπέ-Χατζισαφί στα πλάγια της άμυνας, ο Βίντα στα στόπερ, ενώ ένα προβάδισμα έναντι των Αθανασιάδη και Κάλενς έχουν οι Μουκουντί και Στάνκοβιτς.

Παράλληλα, εκτίμησε πως θέση βασικού θα πάρει ο Γκαρσία στην επίθεση, με προβάδισμα να έχει ο Αραούχο για ρόλο περιφερειακού, ενώ στα δεξιά θα αγωνιστεί ο Ελίασον.

Όσον αφορά τα ερωτηματικά, έκανε λόγο πως αν ο Γκατσίνοβιτς επιλεχτεί στα αριστερά, τότε ο Πινέδα θα πάει στο κέντρο με έναν εκ των Γιόνσον ή Σιμάνσκι, ενώ στο άλλο σενάριο ο Μεξικανός θα ξεκινήσει στα αριστερά και ο Σέρβος θα κάτσε στον πάγκο.

Εξήγησε ότι περιμένει έναν Ολυμπιακό όπως με την Άστον Βίλα, πιέζοντας ψηλά, ενώ πρόσθεσε πως μένει να φανεί αν η κούραση θα επηρεάσει τους «ερυθρόλευκους».

Επίσης, στάθηκε στις… πολεμικές προπονήσεις -όπως τις χαρακτήρισε- από τον Αργεντινό, προκειμένου να κρατήσει την ένταση των παικτών της «Ένωσης», ενώ για το θέμα με την επέκταση του συμβολαίου του Ελίασον θύμισε πως ο παίκτης έχει ακόμη τρία χρόνια, ωστόσο, δεν απέκλεισε τίποτα.

Τέλος, για την απαγόρευση της ΕΛ.ΑΣ. στη συγκέντρωση των φίλων της ΑΕΚ έξω από το ξενοδοχείο πριν το ματς, έκανε λόγο πως: «Νομίζω πως αν η Αστυνομία μπορούσε να μην υπάρχουν φίλαθλοι στο ποδόσφαιρο και έβλεπαν τους αγώνες από την τηλεόραση, θα το επέλεγε».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x