Stoiximan Super League

Κόντης: «Πέρασα ένα υπέροχο τρίμηνο στον Βόλο, δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει στο μέλλον»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Χρήστος Κόντης μετά το ισόπαλο 1-1 της ομάδας του στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, για την τελευταία αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Δηλώσεις μετά το ισόπαλο 1-1 στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα για την τελευταία αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League έκανε ο προπονητής του Βόλου, Χρήστος Κόντης, τονίζοντας ότι πέρασε ένα υπέροχο τρίμηνο στο τιμόνι της ομάδας και τονίζοντας ότι δεν ξέρει ακόμα αν θα βρίσκεται στον πάγκο της και την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Βόλου:

«Κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια στα playouts, ήταν ένας μαραθώνιος επτά αγώνων και στο τέλος πήγαν όλα καλά. Καταφέραμε και δείξαμε στοιχεία που πρέπει να τα κρατήσουμε και μελλοντικά, σήμερα ήταν ένα ματς χωρίς μεγάλη ένταση λόγω απουσίας βαθμολογικού ενδιαφέροντος, το αρνητικό είναι ότι δεν δημιουργήσαμε πολλές φάσεις αλλά το θετικό είναι ότι αρνηθήκαμε να χάσουμε και πήραμε την ισοπαλία.

Η ομάδα πρέπει να κρατήσει το ποδοσφαιρικό θράσος που έδειξε στο φινάλε της σεζόν, να είμαστε επιθετικοί. Βάλαμε αρκετά γκολ στα playouts, σήμερα όχι τόσο σε αυτό το κομμάτι, μπήκαν και κάποια παιδιά χωρίς ρυθμό, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος απ' όλη την προσπάθεια. Δεν ξέρω τι θα γίνει ακόμη στο μέλλον, η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. Πέρασα ένα υπέροχο τρίμηνο στον Βόλο, δέθηκα με την ομάδα πολύ και θέλησα να δώσω το κάτι παραπάνω για να αλλάξει η κατάσταση και νομίζω ότι το καταφέραμε»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x