Stoiximan Super League

Μπράτσος: «Ποτέ δεν έπεσε ομάδα με τους βαθμούς της Κηφισιάς, οι λεπτομέρειες δεν ήταν υπέρ μας»

Για ατυχία της Κηφισιάς καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν έκανε λόγο ο Κώστας Μπράτσος και παρέθεσε ένα στατιστικό παράδοξο αναφορικά με τον υποβιβασμό της.

Σε λεπτομέρειες και ατυχία εστίασε ο Κώστας Μπράτσος, εξηγώντας την ήττα από τον Πανσερραϊκό αλλά και τον υποβιβασμό της Κηφισιάς τη φετινή σεζόν.

«Αρχικά χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλο τον κόσμο. Ξεκινώντας από το παιχνίδι, θα ήθελα να πω πως η συμφωνία ήταν μέχρι και το τέλος της χρονιάς, να δώσουμε χρόνο σε κάποια παιδιά, που δεν είχαν πολλά λεπτά στο πρωτάθλημα και θέλαμε να γίνει μια αξιολόγηση για τη νέα σεζόν. Σίγουρα τα συναισθήματα που μας αφήνει, δεν είναι τα καλύτερα. Ήρθαμε εδώ με ελπίδες, οι οποίες εμφανιστήκαν, όχι μόνο από τους ποδοσφαιριστές, αλλά και από τον κόσμο, πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Σίγουρα όμως, οι λεπτομέρειες, παίζουν ρόλο. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες, έβγαλαν το πάθος τους και προσπαθήσαν να κάνουν το καλύτερο, στο ποδόσφαιρο όμως οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και αυτές δεν ήταν υπέρ μας», δήλωσε στην κάμερα της Nova ο Έλληνας τεχνικός.

Και πρόσθεσε: «Αυτή την στιγμή είμαστε στην τελευταία θέση και υποβιβαζόμαστε, αλλά από καταβολής των playouts, δεν έπεσε ποτέ ομάδα με αυτούς τους πόντους που έχουμε τώρα. Ακόμα και εκεί ήμασταν άτυχοι. Θεωρώ, πως αν είχαμε περισσότερο χρόνο, θα μπορούσαμε να πετύχουμε αυτό το θαύμα και να μέναμε στη Super League. Η ζωή συνεχίζεται, όπως και για εμάς, αλλά και για το κλαμπ και να ευχηθώ καλό καλοκαίρι και καλό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x