Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ίδιοι οι εχθροί του Ολυμπιακού ενόψει ΑΕΚ - Μπράβο στον Μεντιλίμπαρ για την εντιμότητα του»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τους... εχθρούς του Ολυμπιακού ενόψει ΑΕΚ, αλλά και για την εντιμότητα του Μεντιλίμπαρ.

Αναφερόμενος στην αναμενόμενη και πολύ μεγάλη προσέλευση του κόσμου στο Καραϊσκάκη την Πέμπτη με την ΑΕΚ, ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού βλέπουν ότι η ομάδα αυτήν τη στιγμή χρειάζεται τη συμπαράστασή τους και θα τη δώσουν, όπως έκαναν απολύτως εμφατικά και κόντρα στην Άστον Βίλα.

Συνεχίζοντας, είπε ότι ο εχθρός του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ είναι η κούραση από την υπερπροσπάθεια κόντρα στην Άστον Βιλα, αλλά και οι απουσίες που αντί να μειώνονται, με τους Ιμπόρα, Ορτέγκα, Ρίτσαρντς να είναι εκτός (μπορεί να μην παίξουν ούτε στη Λεωφόρο), αυξάνονται, αφού θα λείψει και ο τιμωρημένος Ρέτσος.

Ανέφερε πιθανές επιλογές του Μεντιλίμπαρ για την ενδεκάδα, μιλώντας για πιθανή επανεργοποίηση Γιόβετιτς. Κυρίως στάθηκε στην εντιμότητα του Βάσκου προπονητή, που όπως σε κάθε παιχνίδι, αλλά και με τον ΠΑΟΚ, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου και στην Cosmote TVσήμερα (13/5), μίλησε με τη γλώσσα της αλήθειας. Σχολιάζοντας την πραγματική εικόνα της ομάδας, χωρίς να κρυφτεί, όπως κάνει πάντοτε είτε όταν παίζει καλά ο Ολυμπιακός ή στις όχι τόσες πολλές φορές που δεν συμβαίνει αυτό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x