Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Σενάριο επιστημονικής φαντασίας του Ικάρντι - Προχωράει και με Ντραγκόφσκι ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης χαρακτήρισε μεγάλο… παπατζιλίκι στον bwinΣΠΟΡ FM τη μεταγραφή του Μάουρο Ικάρντι στον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η απόκτηση του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι.

Δεν προκύπτει από πουθενά όπως ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, πιθανότητα μεταγραφής του Μάουρο Ικάρντι στον Παναθηναϊκό παρά τα… διάφορα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες.

«Επειδή διαβάζουμε πολλά, για μεταγραφή του Ικάρντι, να πούμε ότι πρόκειται για μεγάλο… παπατζιλίκι. Ο παίκτης παίρνει πάνω από επτά εκατομμύρια ευρώ ετησίως, το συμβόλαιό του λήγει το 2026 και επίσης η Γαλατάσαραϊ τον είχε πάρει με 10 εκατομμύρια ευρώ. Σχεδιασμός για να πάρει ο Παναθηναϊκός άλλον φορ δεν υπάρχει. Τώρα, αν ο Σπόραρ φέρει κάποια μεγάλη πρόταση, θα δούμε. Δεν προκύπτει από πουθενά, είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Ακόμα και αν φύγει ο Ιωαννίδης, που δεν θα φύγει, αφού στο τέλος της σεζόν θα του γίνει αναπροσαρμογή με αυξημένες κατά πολύ αποδοχές για να φτάσει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πάει να πάρει τον Ικάρντι», ξεκαθάρισε.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως, πέρα από τον Μπάλντοκ, υπάρχει συμφωνία του «τριφυλλιού» και με τον Γεντβάι, προχωράει και η απόκτηση του Ντραγκόφσκι από την Σπέτσια ενώ τα υπόλοιπα μεταγραφικά θα προκύψουν σε συνεννόηση με τον προπονητή από το καλοκαίρι.

Ενώ σε ό,τι αφορά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Νικολογιάννης ανέφερε ότι ο Τερίμ έχει κάνει κάποιες δοκιμές με τον Αράο στην άμυνα και αν παίξει δίπλα στον Γεντβάι, τότε θα δούμε τον Ρούμπεν στα χαφ του Παναθηναϊκού, αλλά και ότι Ιωαννίδης και Βέρμπιτς είναι νοκ άουτ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x