Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του μεγάλου ντέρμπι, απόψε (15/05, 20:00), κόντρα στην ΑΕΚ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Εξήγησε αρχικά ότι «για τον Ολυμπιακό το ιδανικό θα ήταν να κερδίσει απόψε και ο Παναθηναϊκός να μην κερδίσει στην Τούμπα, διότι σε αυτή την περίπτωση η 3η θέση και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο θα κριθεί μεν την Κυριακή στη Λεωφόρο, με τους «ερυθρόλευκους», όμως, να πηγαίνουν έτσι για δύο αποτελέσματα, νίκη και ισοπαλία».

Αντιθέτως, ακόμα και ισοπαλία να φέρει σήμερα ο Ολυμπιακός και χάσει ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα, οι δύο ομάδες θα ισοβαθμήσουν και οι «πράσινοι» υπερτερούν, οπότε οι Πειραιώτες θα θέλουν μόνο διπλό για την 3η θέση.

Είπε από εκεί και πέρα πως «η 11άδα θα κριθεί από την κατάσταση, στην οποία θα βρεθούν σήμερα οι παίκτες, που έχουν θέματα κόπωσης, ενώ ίσως παίξει ρόλο και ότι ο Κάρμο, αλλά ιδίως ο Τσικίνιο, είναι στο όριο καρτών».

Ο ρεπόρτερ μας θύμισε, εξάλλου, ότι πέρυσι, σε ακριβώς ανάλογη συγκυρία, προτελευταία αγωνιστική, κέρδισε τον Παναθηναϊκό και δεν τον άφησε να πάρει το πρωτάθλημα στο Καραϊσκάκη.

Το ίδιο θα θελήσει και απόψε κόντρα στην ΑΕΚ και κατέληξε, εκφράζοντας την προσδοκία ότι «αυτήν τη φορά, με έναν διαιτητή όπως ο Γερμανός Στίλερ, δεν θα δούμε σε τρίτο σερί Ολυμπιακός-ΑΕΚ τα διαιτητικά χειρουργεία, που είχαμε δει πέρυσι στο 3-1 της ΑΕΚ με τον Ιταλό Μάσα και στο φετινό 2-1 της ΑΕΚ με τον Σλοβάκο Μαρέσκα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x