Stoiximan Super League

Θα κάνουν προσπάθεια για Κάρμο και Όρτα στον Ολυμπιακό

Ο μάνατζερ των δύο ποδοσφαιριστών βρέθηκε στο Καραϊσκάκη και η αίσθηση που υπάρχει είναι πως ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να τους κρατήσει για την επόμενη σεζόν.

Τέσσερις τελικούς, τρεις για το πρωτάθλημα και κυριολεκτικά εκείνον του Conference League, έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, αρχής γενομένης από το αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Όπως είναι φυσικό, άπαντες μέσα στην ομάδα ασχολούνται με τους αγώνες που έχουν μπροστά τους οι Πειραιώτες, για την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου και τη διεκδίκηση μέχρι τέλους του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, όμως, προκύπτουν διάφορες πληροφορίες που αφορούν το ρόστερ της επόμενης σεζόν, αν και είναι αρκετά νωρίς για να υπάρξουν τέτοιου είδους συζητήσεις.

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Φως των Σπορ», στο Καραϊσκάκη βρέθηκε για να παρακολουθήσει τη ρεβάνς με την Άστον Βίλα ο μάνατζερ των Κάρμο και Όρτα. Ο λόγος για τον Κία, ο οποίος ήταν στα επίσημα του φαληρικού γηπέδου μαζί με τον ατζέντη του Μεντιλίμπαρ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τον αμυντικό που είναι δανεικός από την Πόρτο (και απαιτούνται πάνω από 17 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του) και τον χαφ της Μπράγκα.

Και οι δύο έχουν υψηλές ρήτρες, αλλά το δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να τους κρατήσει, από τη στιγμή που οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν διαπιστώσει κοινή διάθεση για παραμονή για τουλάχιστον έναν χρόνο στην ομάδα.

Άλλωστε, και οι δύο έχουν σημαντικό ρόλο από τότε που ανέλαβε ο Μεντιλίμπαρ την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x