Stoiximan Super League

Ο Τζούριτσιτς ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την εθνική Σερβίας

Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς με ποστάρισμά του στα social media γνωστοποίησε πως δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα της εθνικής Σερβίας.

Τίτλοι τέλους για τον Φίλιπ Τζούριτσιτς στην εθνική Σερβίας.

Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε πως δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα της χώρας του, λέγοντας πως ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσει (σε αγωνιστικό επίπεδο) την εθνική Σερβίας.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει με όσους συνεργάστηκε, τον κόσμο για τη στήριξη, ενώ τόνισε πως το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 ήταν η κορωνίδα της καριέρας του.

Αναλυτικά το ποστάρισμά του:

«Κάπως έτσι... Το ταξίδι μου ξεκίνησε το 2002...

Υπερασπίστηκα την τιμή της χώρας μου σε όλες τις νεότερες κατηγορίες και με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο χέρι, οδήγησα τους συμπαίκτες μου σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.

Περίμενα εκείνη τη μέρα για να παίξω παρέα με τους καλύτερους Σέρβους ποδοσφαιριστές. Θυμάμαι το ντεμπούτο μου σαν να ήταν χθες, και έχουν περάσει περισσότερα από 12 χρόνια.

Πέρασα πολλά με τους συμπαίκτες μου και με φίλους από την εθνική ομάδα. Και καλά και λιγότερο καλά.

Στην εθνική ομάδα της Σερβίας ένιωσα ένα συναίσθημα που δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα άλλο - ένα αίσθημα υπερηφάνειας, ενώ φορούσα το άγιο εθνόσημο στη φανέλα και υπερασπιζόμουν την τιμή της Σερβίας και του λαού της.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ είναι η κορωνίδα της καριέρας μου και είμαι απείρως περήφανος που ήμουν μέρος της γενιάς που μετά από 24 χρόνια οδήγησε τη Σερβία μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Είναι δύσκολο για μένα, αλλά γνωρίζω ότι πρέπει να είναι. Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουμε την εθνική Σερβίας, να πούμε αντίο, αλλά μόνο στο γήπεδο.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου που, έστω για μια στιγμή, ήταν μέρος της εθνικής Σερβίας. Ήταν τιμή μου να μοιραστώ μαζί σας τα αποδυτήρια και το γήπεδο. Στο καλό και στο κακό!

Ευχαριστώ όλους τους προπονητές, αλλά και όλους τους ανθρώπους μέσα και γύρω από την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Σερβίας, αυτούς που είναι ως επί το πλείστον μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά χωρίς τους οποίους δεν θα ήταν δυνατή ούτε μία επιτυχία.

Σας ευχαριστούμε, Σέρβοι, ευχαριστώ τους οπαδούς που είστε μαζί μας.

Έδωσα ό,τι μπορούσα στο γήπεδο. Μερικές φορές θα μπορούσε σίγουρα να είναι καλύτερο, αλλά να ξέρεις ότι πάντα έκανα το καλύτερο δυνατό.

Καλή τύχη σε εσάς, και θα μείνω να σας επευφημώ, να ζητωκραυγάζω δυνατά και να περιμένω με ανυπομονησία τις νέες σας νίκες. Σερβία!»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x