Stoiximan Super League

Σπάνε το μπλόκο της αστυνομίας οι οπαδοί του ΠΑΟΚ: Πορεία από Καμάρα και γιγαντοοθόνη στην Τούμπα!

Παρά την απαγόρευση των συναθροίσεων από την αστυνομία, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν συγκέντρωση στην Καμάρα από όπου με πορεία θα πάνε στο Μακεδονία Παλάς για να καταλήξουν στην Τούμπα!

Aνακοίνωση με την οποία ενημερώνουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ για το αυριανό… πρόγραμμα ενόψει του ντέρμπι-τίτλου με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι του «δικεφάλου του Βορρά».

Στην ανακοίνωση, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ καλούν σε μεγάλη συγκέντρωση το μεσημέρι της Κυριακής στην Καμάρα, προκειμένου όλοι μαζί να κατευθυνθούν με τα πόδια προς το Μακεδονία Παλάς, όπου θα έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας πριν το μεγάλο ματς και μάλιστα, όπως τονίζουν, στη συνέχεια άπαντες θα πάνε στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσουν από γιγαντοοθόνη το παιχνίδι, που θα κρίνει τον τίτλο.

Τα παραπάνω, βέβαια, έρχονται σε «κόντρα» με όσα έχει ανακοινώσει η Αστυνομία Θεσσαλονίκης, η οποία με ανακοίνωσή της έχει απαγορέψει κάθε είδους συναθροίσεις και πορείες από τις 8 το πρωί έως τη σέντρα του αγώνα, δηλαδή στις 8 το βράδυ, σε πολλές περιοχές της πόλης, μεταξύ των οποίων και αυτές, που βρίσκονται κοντά στα ξενοδοχεία, όπου θα καταλύσουν οι αποστολές των δύο ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Συνδέσμων Φίλων του ΠΑΟΚ:

Η ώρα έφτασε. Αυτήν τη στιγμή δεν έχει καμία σημασία ποιος το πίστευε περισσότερο και ποιος το πίστευε λιγότερο. Αυτήν τη στιγμή δεν έχει καμία σημασία αν η διαιτησία μας έσφαζε μες τη χρονιά, ενώ τους άλλους τους έσπρωχνε.

Αυτήν τη στιγμή δεν έχει καμία σημασία ποιος είχε και πόσα παραρτήματα. Αυτήν τη στιγμή δεν έχει καμία σημασία ποιος παίκτης ήρθε το Γενάρη και ποιος παίκτης θα φύγει ή θα έρθει το καλοκαίρι. Αυτήν τη στιγμή ένα πράγμα μόνο έχει σημασία. Η ενότητα του οργανισμού Π.Α.Ο.Κ. απ' τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο άνθρωπο σε αυτό τον πλανήτη. Κάναμε μηχανοκίνητες σε όλα ματς που δεν είχαμε κόσμο στο γήπεδο, μιλήσαμε επανειλημμένα στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, μιλήσαμε στη διοίκηση. Σκυλιάσαμε όλη τη χρόνια, γιατί πολύ απλά πιστέψαμε σε αυτή την ομάδα.

Και μας το ανταπέδωσε με το παραπάνω. Κόντρα σε όλους και σε όλα. Τον Π.Α.Ο.Κ. εναντίον όλων πιο πραγματικό και αληθινό από ποτέ. ΠΑΟΚΤΣΗ ετοιμάσου έμεινε μια τελευταία μάχη και ήρθε η ώρα σου. Το χρωστάμε σε αυτούς που δεν είναι πια μαζί μας, το χρωστάμε σε αυτή την ομάδα, το χρωστάμε στους παππούδες μας που έχτισαν αυτόν τον τεράστιο σύλλογο μα πάνω απ' όλα το χρωστάμε στον ίδιο μας τον εαυτό. Καλούμε όλο τον λαό του Π.Α.Ο.Κ. μικρούς και μεγάλους, μπαμπάδες, μαμάδες και παιδάκια απ' άκρη σ' άκρη απ' όλη την Ελλάδα. Καλούμε όλους τους ΠΑΟΚτσηδες της επαρχίας με λεωφορεία, βανάκια, τρένα, αεροπλάνα και οτιδήποτε άλλο. Καλούμε τον ερασιτέχνη Π.Α.Ο.Κ. και την ΚΑΕ Π.Α.Ο.Κ.

Όλοι την Κυριακή στις 15:30 το μεσημέρι στην Καμάρα για μια πορεία που θα μείνει στην ιστορία. Το ασπρόμαυρο τσουνάμι θα κατευθυνθεί με τα πόδια (μπορούν εννοείται να έρθουν με οχήματα άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή με μικρά παιδιά) προς το Makedonia Palace .

Προκειμένου να μας ακούσουν οι παίκτες μας και να μας νιώσουν δίπλα τους. Θα καταλήξουμε όλοι μαζί στην Τούμπα όπου θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα σε γιγαντοοθόνη. Εμείς είμαστε ο Βορράς και την Κυριακή η πόλη του Π.Α.Ο.Κ γιορτάζει. Δεν πρέπει να λείπει κανένας απ' αυτήν τη γιορτή γιατί θα τη θυμόμαστε για πάντα.

Υ.Γ: Τσαλαπατήστε τους

Μετά τιμής,

Σύνδεσμοι φίλων Π.Α.Ο.Κ.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x