Stoiximan Super League

ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος: Αποχαιρετιστήριο παιχνίδι για τους Ηπειρώτες…

Ο ΠΑΣ δίνει το τελευταίο του ματς στην πρώτη κατηγορία, φιλοξενώντας στα Γιάννενα τον Βόλο για την 7η αγωνιστική των playouts.

Πέφτει η αυλαία στα Γιάννενα για τον ΠΑΣ. Οι Ηπειρώτες δίνουν το τελευταίο τους παιχνίδι στην Stoiximan Super League, αφού για την 7η αγωνιστική των playouts φιλοξενούν τον Βόλο στους «Ζωσιμάδες».

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αποχαιρετά την πρώτη κατηγορία και μπαίνουν σε έναν νέο κύκλο, στον οποίο θα κληθούν να χτίσουν από την αρχή την ομάδα τους και να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό στα σαλόνια, αφού το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τον σύλλογο της Ηπείρου. Ασφαλώς, το σύνολο του Γιώργου Γεωργουλόπουλου θέλει να κλείσει με ένα θετικό αποτέλεσμα τη σεζόν και να αποχαιρετήσει με ψηλά το κεφάλι. Στην τελευταία αποστολή των Ηπειρωτών δεν βρίσκονται οι Νάγκι, Παμλίδης, Τσαούσης, Μπάλαν και ο τιμωρημένος Εραμούσπε.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ: Αθανασίου, Μπακαδήμας, Μπεγκάλα, Κόντε, Σούλης, Καραχάλιος, Κιάκος, Κύρκος, Λιάσος, Τζίνο, Ροσέρο, Ροσάλες, Λεό, Σομποτσίνσκι, Τζίμας, Ναούμης, Μίνα, Παντελάκης, Πανάγου, Σόρια.

Από την άλλη μεριά, ο Βόλος θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Σώθηκε με ένα φοβερό ντεμαράζ στα playouts και για ακόμη μία σεζόν θα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει και το χτίσιμο της ομάδας από τη Μαγνησία, με το ιδιοκτησιακό θέμα να συνεχίζει να βρίσκεται στην επικαιρότητα.

Ο Χρήστος Κόντης θέλει να δει την ομάδα του να παίρνει για τη νίκη και να τερματίσει αν την βολέψουν τα αποτελέσματα στην πρώτη δεκάδα. Χωρίς προβλήματα θα κατέβουν οι «κυανέρυθροι» στο ματς, με την αποστολή να απαρτίζουν οι: Σιαμπάνης, Παπαδόπουλος, Αλχο, Μύγας, Καλογερόπουλος, Ασλανίδης, Τάχατος, Κίτσος, Ράσιτς, Ντε Καμπς, Μπερτόγλιο, Γκλάβτσιτς, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Κόμπα, Ασεχνούν, Ολιβέρα, Ποπέσκου, Μωραΐτης, Γκαρσία.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου – Σόρια, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Κιάκος – Τζίνο, Καραχάλιος, Τζίμας – Ροσέρο, Κόντε, Ροσάλες.

Βόλος: Σιαμπάνης – Μύγας, Καλογερόπουλος, Ασλανίδης, Κίτσος – Ντε Καμπς, Γκλάβτσιτς – Κόμπα, Μπερτόγλιο, Γκαρσία – Μωραΐτης.

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης
Βοηθοί: Αθανάσιος Δέλλιος, Σπήλιος Οικονόμου
4ος: Σταύρος Τσιμεντερίδης
VAR: Χρήστος Βεργέτης
AVAR: Ιορδάνης Απτόσογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x