Stoiximan Super League

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Στον πόντο από την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ και υπόθεση «δικεφάλων» ο τίτλος - Παρέμεινε 4ος ο Ολυμπιακός!

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία των playoffs της Σούπερ Λίγκας μετά τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στο εξ αναβολής ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής!

Υπόθεση «δικεφάλων» ο φετινός τίτλος! Μετά τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού με σκορ 2-0 στο εξ αναβολής ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έμεινε… μόνη της να κυνηγάει την ΑΕΚ, βγάζοντας νοκ άουτ, παράλληλα, τους «ερυθρόλευκους» στη μάχη για το πρωτάθλημα!

Ο «δικέφαλος του Βορρά», με το «τρίποντο», που έβαλε στο σακούλι, πλησίασε την κορυφή και την «Ένωση» στον πόντο και θέλει τώρα, πέρα από το να κερδίσει ο ίδιος Παναθηναϊκό (εντός) και Άρη (εκτός), απώλεια των «κιτρινόμαυρων» την ερχόμενη Τετάρτη (15/05, 20:00) στο Φάληρο, για να φέρει τα πάνω-κάτω στη βαθμολογία των playoffs της Σούπερ Λίγκας!

Η ΑΕΚ, στον αντίποδα, με διπλό στο Φάληρο -και με δεδομένο ότι θα νικήσει τη Λαμία, την τελευταία αγωνιστική, στην OPAP Arena- θα ετοιμάζεται για… φιέστα την άλλη Κυριακή! Αν δεν κερδίσει τον Ολυμπιακό, ωστόσο, και νικήσει ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, θα θέλει απώλεια του «δικεφάλου του Βορρά» στο Βικελίδης απέναντι στον Άρη την τελευταία αγωνιστική! Εν ολίγοις, αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον η τελευταία εβδομάδα του πιο συναρπαστικού πρωταθλήματος όλων των εποχών!

Μεγάλο ενδιαφέρον, δε, έχει και η μάχη για την αποφυγή της 4ης θέσης, με τον φιναλίστ του Europa Conference League, Ολυμπιακό, να παραμένει εκεί, έχοντας τον Παναθηναϊκό έναν βαθμό πάνω του. Θυμίζουμε, η 4η θέση δεν είναι σίγουρο ότι εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο, καθώς, αν ο Άρης κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας, θα βγει αυτός στην Ευρώπη, πετώντας εκτός τον 4ο των playoffs!

Φυσικά, υπάρχει πάντα το σενάριο να έχουμε πέντε ομάδες, τελικά, του χρόνου στην Ευρώπη, αν ο Ολυμπιακός τερματίσει στην 4η θέση, πάρει ο Άρης το Κύπελλο και κατακτήσουν οι Πειραιώτες το Confernece.

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία δύο αγωνιστικές πριν το grand finale του πρωταθλήματος και το πρόγραμμα:

Σούπερ Λίγκα: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού

Η επόμενη (9η) αγωνιστική (15/05):

18:00 Λαμία-Άρης
20:00 Ολυμπιακός-ΑΕΚ
20:00 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Και η τελευταία αγωνιστική (19/05):

20:00 ΑΕΚ-Λαμία
20:00 Άρης-ΠΑΟΚ
20:00 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x