Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Υπερανταγωνιστικά τα τελευταία δύο πρωταθλήματα - Μόνο καλό κάνει για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ακούστε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, όπως το μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» της ΑΕΚ, λίγες μόνο ώρες πριν την έναρξη της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» αναφέρθηκε αρχικά στο γεγονός πως η προετοιμασία της ΑΕΚ για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, ενώ τόνισε πως η μεγαλύτερη δουλειά έπεσε πάνω στο πνευματικό κομμάτι της ομάδας, ώστε να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν και από εκεί και πέρα να περιμένει το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης».

Στη συνέχεια σχολίασε πως τόσο το φετινό, όσο και το περσινό πρωτάθλημα ήταν «υπερανταγωνιστικά», κάτι που φυσικά μόνο καλό μπορεί να κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά, ενώ, δεν παρέλειψε να αναφέρει πως το γεγονός ότι ο τίτλος θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική είναι κάτι πρωτοφανές για τα δεδομένα της χώρας μας.

Τέλος, στάθηκε και στην επόμενη ημέρα του συλλόγου, αναφέροντας πως ο Ματίας Αλμέιδα είναι πιθανό να προβεί σε συνέντευξη Τύπου μετά το φινάλε του πρωταθλήματος, ενώ, αναφορικά με τις αποχωρήσεις τα πάντα είναι ανοικτά, εκτός από του Σιντιμπέ που φαίνεται πως θα αποχαιρετήσει τον σύλλογο.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x