Stoiximan Super League

Τσιώλης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Φαβορί η ΑΕΚ, είναι πιο ποιοτική»

Για τη φετινή μάχη της κατάκτησης του τίτλου, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη, ο Σάκης Τσιώλης!

Στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη «Έφεση της Τρίτης», φιλοξενήθηκε ο Σάκης Τσιώλης!

Ο πολύπειρος προπονητής μίλησε για τη μάχη της κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος, το οποίο χαρακτήρισε το πιο ανταγωνιστικό που είχαμε τα τελευταία 15-20 χρόνια, χρίζοντας την ΑΕΚ φαβορί και τονίζοντας την τεράστια σημασία του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, του οποίου ο ηττημένος ουσιαστικά θα αποχωρίσει από τη διεκδίκηση της κορυφής.

Για τον Παναθηναϊκό, τον οποίο χαρακτήρισε τον μεγάλο χαμένο της περασμένης αγωνιστικής, αφού σε περίπτωση που έπαιρνε τη νίκη κόντρα στον Άρη, θα είχε και το πλεονέκτημα για την κατάκτηση του τίτλου, ανέφερε ότι τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ άσχημα, ενώ πλέον καλείται να μαζέψει τα κομμάτια του ενόψει τελικού Κυπέλλου, αφού κινδυνεύει να μείνει ακόμα και εκτός Ευρώπης.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, τόνισε ότι κανείς δεν τον περίμενε να φτάσει να κρατά την τύχη στα χέρια του, προσθέτοντας ότι τώρα καλείται να διαχειριστεί την πνευματική κούραση που θα προκύψει από τους δύο μεγάλους ευρωπαϊκούς ημιτελικούς κόντρα στην Άστον Βίλα, ενώ για τον ΠΑΟΚ τόνισε ότι όλη του η χρονιά, είναι το επερχόμενο ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους» στην Τούμπα.

Τέλος, σχολίασε τόσο το επεισόδιο με το ξέσπασμα του Ματίας Αλμέιδα, μετά τη λήξη του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, όσο και τη δυσμενή θέση στην οποία βρίσκεται ο Φατίχ Τερίμ, στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x