Γαλλία

Το «αντίο» του Κέιλορ Νάβας στην Παρί

Ο Νάβας Νάβας αποχαιρέτησε την Παρί μετά από σχεδόν πέντε χρόνια.

Την αποχώρησή του από την Παρί επισημοποίησε ο Κέιλορ Νάβας. Ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως θα αποχωρούσε, καθώς δεν ήταν ικανοποιημένος από τον ρόλο του και φέτος είχε μόλις πέντε συμμετοχές.

«Κάθε δευτερόλεπτο στο Parc des Princes ήταν υπέροχο», έγραψε στο Instagram ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας, ο οποίος εντάχθηκε στην παρί Σεν Ζερμέν το 2019, προερχόμενος από την Ρεάλ Μαδρίτης το 2019 και πρόσθεσε: «Δόξα τω Θεώ, ένιωθα πάντα την στοργή και την ενθάρρυνσή τους. Ηταν τιμή να υπερασπισθώ αυτό το έμβλημα, σε αυτό το απίστευτο στάδιο. Υπάρχουν ακόμη στόχοι να επιτευχθούν, αλλά δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία να αποχαιρετήσω αυτό που ήταν το σπίτι μου».

Σε ηλικία 37 ετών, ο έμπειρος τερματοφύλακας, ο οποίος κατέκτησε τρία διαδοχικά Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης υπό τις οδηγίες του Ζινεντίν Ζιντάν, έπαιξε περισσότερους από 110 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με την Παρί, αλλά ο ρόλος του μειώθηκε σημαντικά, μετά την απόκτηση του Ιταλού πορτιέρε, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, το 2021. Συνολικά έπαιξε σε 113 παιχνίδια με τους Παριζιάνους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x