Ιταλία

Τούντορ: «Πρέπει να ευχαριστήσουμε σήμερα τον Μανδά για τη νίκη!»

Με άκρως κολακευτικά λόγια μίλησε ο προπονητής της Λάτσιο, Ιγκόρ Τούντορ, για τον Χρήστο Μανδά, μετά τη νίκη των «λατσιάλι» επί της Έμπολι (2-0).

Στο κυνήγι της πρώτης 5άδας και ενός εισιτηρίου για το Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου παρέμεινε η Λάτσιο, η οποία επικράτησε δύσκολα με 2-0 της Έμπολι στο «Ολίμπικο» για την 36η αγωνιστική της Serie A.

Εκ των πρωταγωνιστών για τους «λατσιάλι» ήταν ο Χρήστος Μανδάς, ο οποίος με τέσσερις μεγάλες αποκρούσεις κράτησε το μηδέν, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του να φτάσει στο πολυπόθητο τρίποντο.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ο τεχνικός των Ρωμαίων, Ιγκόρ Τούντορ, μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Έλληνα κίπερ, ευχαριστώντας τον δημόσια για την εξαιρετική του εμφάνιση!


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιγκόρ Τούντορ:

«Μια όμορφη μέρα γιορτής ολοκληρώθηκε με μια δύσκολη αλλά σημαντική νίκη που μας φέρνει πιο κοντά στους στόχους της Ευρώπης. Μετά θα δούμε, στο τέλος. Πήραμε τρεις πόντους σήμερα, συγχαρητήρια στα παιδιά.

Μπορούμε να βελτιώσουμε λεπτομέρειες. Απόψε, ίσως φταίει ο στεγνός αγωνιστικός χώρος που δεν ήμασταν τέλειοι σε ορισμένες περιπτώσεις. Η Έμπολι παίζει «έξυπνα» για να εκμεταλλευτεί κάποια λάθη σου.

Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Μανδά σήμερα! Δεν θυμάμαι τόσες πολλές αποκρούσεις από τότε που βρίσκομαι εδώ και ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Έχω ανθρώπους με αξίες, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι όλοι θέλουν να παίξουν και εγώ πρέπει να διαλέξω μόνο έντεκα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x