Προτεινόμενα

O bwinΣΠΟΡ FM και η Karcher το Σάββατο 18 Μαΐου ζωντανά από το Leroy Merlin

Οι Λέρες (Ακτύπης, Μαραθιανός), μαζί με τον Σταύρο Χονδροθύμιο και την Karcher, αλλάζουν τον τρόπο που βλέπετε τον καθαρισμό, στις 18 Μαΐου, σε μία ζωντανή εκπομπή από το Leroy Merlin.

Αυτό το Σάββατο, ετοιμαστείτε για ένα γεγονός που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τον καθαρισμό! H Karcher μας υποδέχεται στο Leroy Merlin στον Κηφισό και φέρνει την καθαριότητα σε ένα νέο επίπεδο. Σας καλούμε, λοιπόν, να γίνετε μέρος αυτής της εμπειρίας.

Συνδυάζοντας δράση και διασκέδαση, θα ανακαλύψουμε μαζί τις καλύτερες πρακτικές για τον καθαρισμό του εξωτερικού χώρου. Από το πλύσιμο ενός αυτοκινήτου μέχρι τον καθαρισμό ενός κήπου, δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορούμε να ανανεώσουμε μαζί!

Επιπλέον, θα δοκιμάσουμε την καινοτόμο τεχνολογία της νέας κάνης eco!Booster της Karcher, που υπόσχεται να κάνει τον καθαρισμό ακόμα πιο αποτελεσματικό και φιλικό προς το περιβάλλον

Στις 18 Μαΐου, σας περιμένουμε στο Leroy Merlin στον Κηφισό για να δοκιμάσετε από κοντά τα πλυστικά μηχανήματα Karcher και να ενημερωθείτε για τις τελευταίες τους εξελίξεις, με live εκπομπή παρέα με τους Σταύρο Χονδροθύμιο και τις Λέρες (Νικόλας Ακτύπης, Γιώργος Μαραθιανός) από τις 12.00 έως τις 14.00.

Από τις 11:00 έως τις 17:00, στα καταστήματα Leroy Merlin, ετοιμαστείτε να εξερευνήσετε τα προϊόντα της Karcher που θα σας κάνουν πιο εύκολη τη ζωή σας.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να ανακαλύψετε ότι ο καθαρισμός μπορεί να γίνει μια διασκεδαστική εμπειρία! Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x