Χάντμπολ

Λύγισε από την ανώτερη Ολλανδία και έμεινε εκτός στα playoffs του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος η Ελλάδα

Η Εθνική Ελλάδας δεν κατάφερε να κρατήσει το +4 από τη νίκη του πρώτου ματς, ηττήθηκε με 31-25 από την Ολλανδία και έμεινε εκτός στα playoffs του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2025.

Έσβησε το όνειρο της Εθνικής για συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2025!

Η Ελλάδα ηττήθηκε με 31-25 από την Ολλανδία στο Αϊντχόφεν και αποκλείστηκε στα playoffs, μη μπορώντας να διαφυλάξει το προβάδισμα που είχε πάρει από τη νίκη της στη Κοζάνη στο πρώτο παιχνίδι με 31-27.

Έτσι, η γαλανόλευκη δεν κατάφερε να επιστρέψει σε Παγκόσμιο μετά από 20 χρόνια, αφού η τελευταία της συμμετοχή ήταν στη διοργάνωση της Τυνησίας το 2005.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι από την αρχή έως το τέλος, με την ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα να παίρνει το προβάδισμα στο σκορ μόλις μια φορά στο 13' με 5-6. Έκτοτε, οι «οράνιε» ήταν καταιγιστικοί και έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο με διαφορά έξι τερμάτων (16-10).

Η εικόνα στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε, με την Ελλάδα να μένει πίσω στο σκορ ακόμη και με εννέα τέρματα , γνωρίζοντας την ήττα και τον αποκλεισμό στο τέλος με 31-25.

Οι οιωνοί ήταν από την αρχή... απέναντι στην Εθνική, αφού κόντρα στην Ολλανδία εκτός έδρας μετράει έξι ήττες και μια ισοπαλία.

Να σημειωθεί πως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2025 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί σε Κροατία, Δανία και Νορβηγία από τις 14 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου.

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 3-2, 2-2, 4-1, 1-1, 1-0, 3-2 (ημχ) 2-1, 3-2, 2-2, 2-2, 1-1, 2-4

Ολλανδία (Όλσον): Στάβαστ, Φαν Ζούντερτ, Τεν Φέλντε, Μπλάουμ Σουνάκερ, Ντόρτζελο, Σάγκεν, Κόι, Γκένεν, Νίελς Φερστάινεν, Κλέικερς, Στάιν, Γιομ Σμιτ, Αλεκ Σμιτ, Αριαν Φερστάινεν, Μπάιγενς.

Ελλάδα (Ζαραβίνας): Παναγιώτου, Μπόσκος, Λιάπης, Μάλλιος, Παπάζογλου, Μιχαηλίδης, Πασσιάς, Τόσκας, Μπουκοβίνας, Παπαβασίλης, Τζηράς, Κανδύλας, Παπαδιονυσίου, Αραμπατζής, Σάββας, Κεδέρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x