Πόλο

Α1 Πόλο Γυναικών: Απάντησε εμφατικά στον Εθνικό μετά το Κύπελλο ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός πήρε... εκδίκηση απέναντι στον Εθνικό για το Κύπελλο, νικώντας τον με 13-4 στο «Παπαστράτειο» και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Πόλο Γυναικών.

Εκδίκηση για την απώλεια του Κυπέλλου πήρε ο Ολυμπιακός, που επικράτησε με σκορ 13-4 του Εθνικού στο «Παπαστράτειο» και έκανε το 1-0 στη μεταξύ τους σειρά ημιτελικών, ψάχνοντας μία δεύτερη νίκη την Παρασκευή (17/05) ώστε να περάσει στους τελικούς της Α1 Πόλο Γυναικών.

Το πρώτο οκτάλεπτο ήταν ισορροπημένο, ωστόσο από το δεύτερο και μετά οι παίκτριες του Δημήτρη Κραβαρίτη «πάτησαν το γκάζι», με αποτέλεσμα να πάρουν τη νίκη χωρίς άγχος στο φινάλε. Η Τριχά ξεχώρισε για ακόμη μια φορά πετυχαίνοντας τρία γκολ ενώ με δύο ακολούθησαν οι Ελ. Πλευρίτου, Σιούτη και Σάντα. Δύο γκολ σημείωσε για τον Εθνικό η Νίνου.

Ο δεύτερος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων θα γίνει την Παρασκευή (17/5), ενώ αν χρειαστεί τρίτο παιχνίδι, αυτό θα γίνει την Κυριακή (19/5) στο «Παπαστράτειο». Θυμίζουμε πως στον άλλο ημιτελικό, η Βουλιαγμένη νίκησε το πρώτο ματς κόντρα στον Άλιμο.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-0, 3-1, 3-1

Ολυμπιακός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 1, Τριχά 3, Ξενάκη 1, Σιούτη 2, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Σάντα 2, Βάσω Πλευρίτου 1, Τζωρτζακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Νίγκρο, Δρακωτού, Χριστοδούλου-Αουτ

Εθνικός (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου, Οικονόμου, Τέρνερ, Μπέτα, Νίνου 2, Χατζηκυριακάκη, Άλκηστη Μπενέκου, Μιχαϊλοβιτς, Κανετίδου 1, Ιόλη Μπενέκου 1, Τορνάρου, Μαυρωτά, Κατσίμπρη, Κλαψιανού

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ημιτελικών:

Πρώτοι αγώνες

Βουλιαγμένη - Άλιμος 12-7
Ολυμπιακός - Εθνικός 13-4

Δεύτεροι αγώνες

17/5 21:45 Άλιμος - Βουλιαγμένη
17/5 21:30 Εθνικός - Ολυμπιακός

Τρίτοι αγώνες (εάν χρειαστεί)

19/5 Βουλιαγμένη - Άλιμος
19/5 Ολυμπιακός - Εθνικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x