Στίβος

Πάει Ντουμπάι η Σπανουδάκη

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη επέστρεψε στη δράση μετά τους τραυματισμούς που την κράτησαν εκτός του κλειστού στίβου κι έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενόψει των μεγάλων διοργανώσεων του ανοιχτού.

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη έτρεξε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα το περασμένο σαββατοκύριακο και τη Μ. Παρασκευή θα συμμετάσχει στα 200 μέτρα στο μίτινγκ ανοιχτού στίβου του Ντουμπάι. Η πρωταθλήτρια των σπριντ ξεκινάει τους δυνατούς αγώνες με στόχο να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης τον ερχόμενο Ιούνιο.

Η αθλήτρια αναχωρεί τη Μ. Τετάρτη για το Ντουμπάι μαζί με τη συναθλήτρια της, Κορίνα Πολίτη, η οποία, επίσης, θα συμμετάσχει στη διοργάνωση της Μ. Παρασκευής. Με την επιστροφή της στην Ελλάδα, η Σπανουδάκη θα μείνει για λίγες ημέρες στην Αθήνα κι έπειτα θα αγωνιστεί στο τέταρτο Αλεξανδρινό Μίτινγκ την Τετάρτη του Πάσχα.

Στον προγραμματισμό της αθλήτριας είναι και τα υπόλοιπα ελληνικά μίτινγκ που θα ακολουθήσουν, ήτοι τα «Παπαφλέσσεια» (12/5), τα «Δρόμεια» (15/5) και τα «Βενιζέλεια» (19/5).

Η Σπανουδάκη ξεκίνησε τη χρονιά στους Διασυλλογικούς Αγώνες με 11.37 (2,00μ.) στα 100 κι 23.60 (1,7) στα 200 μέτρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x