Βόλεϊ

Ανακοίνωσε Σάβκι το Μαρκόπουλο

Η Αιγύπτια Ντάνα Σάβκι θα αποτελέσει την ξένη πασαδόρο του Μαρκόπουλου την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στο Μαρκόπουλο θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν η Ντάνα Σάβκι. Η ομάδα των ανατολικών προαστίων ανακοίνωσε την απόκτηση της 24χρονης Αιγύπτιας πασαδόρου για τον επόμενο χρόνο, ώστε να ενισχυθεί στην πάσα.

Η Σάβκι αγωνιζόταν στη Ζάμαλεκ της πατρίδας της, ενώ αναδείχθηκε κορυφαία πασαδόρος του African Club Championship 2023/24, τα οποίο και κατέκτησε με το αντιπροσωπευτικό της συγκρότημα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Καλωσορίζουμε στη γυναικεία ομάδα του ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil την Αιγύπτια Dana Shawky! Η 24χρονη (2000) Dana έχει ύψος 1.81μ κι αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου. Προέρχεται από το πρωτάθλημα της Αιγύπτου και τη Zamalek, ενώ αναδείχθηκε καλύτερη πασαδόρος στο πρόσφατο African Club Championship 2023/24, το οποίο και κατέκτησε.

Σε διεθνές επίπεδο, αναδείχθηκε καλύτερη πασαδόρος με τη φανέλα της Αιγύπτου στα African Games 2024!

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του ΑΟ Μαρκοπούλου η Dana είπε: "Ως Αιγύπτια αθλήτρια πάντοτε ονειρευόμουν μία τέτοια ευκαιρία και τώρα που συμβαίνει είμαι ευγνώμων που ο ΑΟ Μαρκοπούλου μου την έδωσε. Κι όλο αυτό συνοδεύεται από τον ενθουσιασμό μου που θα αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα δίπλα σε ορισμένες από τις κορυφαίες αθλήτριες. Ελπίζω σαν ομάδα να εκπληρώσουμε το πεπρωμένο μας προς τη δόξα!"».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x