Χάντμπολ

Έτοιμη για Φερόε η Εθνική χάντμπολ

Τα ξημερώματα της Πέμπτης θα αναχωρήσει αεροπορικώς η αποστολή της Εθνικής χάντμπολ με προορισμό το Τόρσχαβν για τα ματς του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2020.

Οι συγκεκριμένοι αγώνες θα διεξαχθούν 13-15 του μήνα. Την Παρασκευή θα παίξουν Κύπρος- Νησιά Φερόε, ενώ το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Κύπρο και τους «οικοδεσπότες» το Σάββατο και την Κυριακή αντίστοιχα.

Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο το μέλος του ΔΣ της ΟΧΕ και πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων, Βασίλης Κρανιώτης, ενώ σε αυτή μετέχουν, επίσης, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Γραμματικός, με το συνεργάτη του Γιώργο Βασιλειάδη, ο υπεύθυνος Τύπου της ΟΧΕ, Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου, καθώς και οι παρακάτω 17 αθλητές:

Μωραΐτης, Ζαμπούνης, Μυλωνάς, Αραπακόπουλος, Μπάγιος (ΑΣΕ Δούκα), Τσιλιμπάρης, Παπαδιονυσίου, Κανδύλας (ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι.), Λοϊζος, Αραμπατζής (ΠΑΟΚ), Νικολαΐδης (ΑΕΚ), Μπουκοβίνας (Φίλιππος Βέροιας), Μάλλιος (Ντάσενμπεργκ- Γερμανία), Παπαδόπουλος Βύρωνας (Εμπορ Ροστόκ- Γερμανία), Μπασμαλής (Λιμόζ- Γαλλία), Χερουβείμ (Μπαρτσελόνα- Ισπανία), Παπαδόπουλος Αδάμ (Χιλντεσχάιμ- Γερμανία).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x