Κύπελλο Ελλάδας

Ντέμης στον ΣΠΟΡ FM: «Ο Παπαπέτρου ήταν ήρεμος και έπαιζε κανονικά»

Κατηγορηματικός ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης Ολυμπιακός-ΑΕΚ, Αναστάσιος Παπαπέτρου δεν είχε καμία πρόθεση να ευνοήσει κάποια από τις δύο ομάδες, παρουσιάστηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Καμία πρόθεση να ευνοήσει τον Ολυμπιακό ή την ΑΕΚ δεν είχε ο διαιτητής της αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης», Αναστάσιος Παπαπέτρου, όπως τόνισε κατηγορηματικά ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ FM 94,6, «Ντεμοτεχνείο».

Σύμφωνα με τα όσα είπε, ο διαιτητής από τον σύνδεσμο Αθηνών ήταν πολύ ήρεμος, έπαιζε κανονικά και ήθελε να αφήσει το παιχνίδι να παιχτεί χωρίς διακοπές.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη διαιτησία: «Δεν μπορεί να πει κάποιος κάτι. Ο διαιτητής που μπαίνει με κάποιο σκοπό στο παιχνίδι κάνει... μπαμ. Ο Παπαπέτρου φάνηκε ήρεμος. Λάθη θα γίνουν. Όμως ο συγκεκριμένος διαιτητής φαινόταν πως έπαιζε κανονικά. Ήθελε να αφήσει το ντέρμπι να παιχτεί.

Για το χέρι του Πατίτο: «Λάθη θα γίνουν είτε υπέρ είτε κατά. Δεν κοιτάμε αν έγιναν λάθη ή όχι. Το θέμα είναι να εξετάζουμε αν υπάρχει πρόθεση. Ο καλός ο διαιτητής δεν κοιτάει την προσωπική του βαθμολογία, αλλά προσπαθεί να κάνει αυτά που πρέπει, ώστε να παιχτεί το παιχνίδι όσο καλύτερα γίνεται. Αυτό είναι το σημαντικό και νομίζω ότι αυτό επεδίωξε ο Παπαπέτρου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x