Ισπανία

Θρίαμβος για Σοσιεδάδ, είπε «αντίο» η Λα Κορούνια

Θέση στην οκτάδα του Κυπέλλου Ισπανίας έκλεισε η Σοσιεδάδ που πήρε το 1-1 στο «Μαδριγάλ» και σε συνδυασμό με τη νίκη της στον πρώτο αγώνα, άφησε εκτός τη Βιγιαρεάλ. Πέταξε έξω τη Λα Κορούνια η Αλαβές.

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας προκρίθηκε… εμφατικά η Σοσιεδάδ.

Οι Βάσκοι δεν αρκέστηκαν στο υπέρ τους 3-1 από τον πρώτο αγώνα, αλλά πήραν και το 1-1 μέσα στο Μαδριγάλ, 1-1, εξασφαλίζοντας… μάγκικα το εισιτήριο για την επόμενη φάση και θέτοντας νοκ-άουτ τη Βιγιαρεάλ.

Ο Ογιαρθάμπαλ σκόραρε μόλις στο 15’ και ουσιαστικά έγειρε… σχεδόν οριστικά την πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενούμενων. Το κίτρινο υποβρύχιο ανέβασε στροφές και επιχείρησε το comeback, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει με τον Σοριάνο στην εκπνοή του πρώτου μέρους (κι ενώ νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι). Η Βιγιαρεάλ είχε την υπεροχή στο δεύτερο 45λεπτο, ωστόσο η Σοσιεδάδ είχε οχυρωθεί στα μετόπισθεν και παρά το ότι είχε παραχωρήσει μέτρα, δεν δεχόταν φάσεις για να αισθανθεί… φόβο.


?????????? - ???? ???????? 1:1. ????? ?????. ????? ??????? 2016/17. 1/8 ??????. 2-? ????. ?? GOALTIME - ?????????? ?????? ?? Rutube.



Άδοξα ολοκληρώθηκε ο θεσμός του Κυπέλλου για την Λα Κορούνια. Η «Ντεπόρ» έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Αλαβές, αλλά η τελευταία είχε αποσπάσει 2-2 μέσα στο «Ριαθόρ» και χάρη στα περισσότερα εκτός έδρας γκολ, έγινε αυτή που πανηγύρισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ιστορική μέρα η 11η Ιανουαρίου 2017 για την Αλκορκόν. Η ομάδα της Μαδρίτης έκανε την ανατροπή στο «σπίτι» της Αλκορκόν και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x