Ελλάδα

Πρκάτσιν: «Είμαι ευτυχισμένος»

Ευτυχής που θα ανήκει ως το τέλος της σεζόν στο δυναμικό του Παναθηναϊκού και αποφασισμένος να αποδείξει την αξία του, προκειμένου να κερδίσει μία μεγαλύτερη σε διάρκεια συμφωνία με τους πρωταθλητές Ευρώπης, δηλώνει στη «SportDay» ο Νίκολα Πρκάτσιν. «Είμαι ευτυχισμένος που θα αποτελέσω μέλος του Παναθηναϊκού μέχρι το καλοκαίρι. Αν θέλω κάτι περισσότερο, θα πρέπει να αποδείξω πως το αξίζω. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου να διατηρήσει και τους τρεις τίτλους της. Είμαι υγιής και έτοιμος γι' αυτό», δήλωσε ο 32χρονος Κροάτης σέντερ που φτάνει το βράδυ στην Αθήνα.

Ευτυχής που θα ανήκει ως το τέλος της σεζόν στο δυναμικό του Παναθηναϊκού και αποφασισμένος να αποδείξει την αξία του, προκειμένου να κερδίσει μία μεγαλύτερη σε διάρκεια συμφωνία με τους πρωταθλητές Ευρώπης, δηλώνει στη «SportDay» ο Νίκολα Πρκάτσιν.

«Είμαι ευτυχισμένος που θα αποτελέσω μέλος του Παναθηναϊκού μέχρι το καλοκαίρι. Αν θέλω κάτι περισσότερο, θα πρέπει να αποδείξω πως το αξίζω», δήλωσε ο Κροάτης σέντερ που αναμένεται απόψε το βράδυ στην Αθήνα. «Είμαι ευτυχισμένος που ο Παναθηναϊκός μου δίνει την ευκαιρία να παίξω σε φάιναλ φορ. Έφτασα κοντά δυο-τρεις φορές. Ακόμα θυμάμαι εκείνη που μας είχε αποκλείσει ο ΠΑΟ (σ.σ.: το 2005)».

Ο 32χρονος άσος τόνισε πως έχει ήδη πληροφορηθεί αρκετά πράγματα για τη νέα του ομάδα από δύο συμπαίκτες του μέχρι πρότινος στη Ντιναμό Μόσχας και πρώην «πράσινους». «Μίλησα με τον Μίλος (Βούγιανιτς) και τον Ρομπέρτας (Γιαβτόκας). Τους ζήτησα να μου αναλύσουν εκτενώς τα συστήματα που παίζει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να παρουσιαστώ έτοιμος από την πρώτη ημέρα, να προσαρμοστώ το συντομότερο δυνατόν, να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις -όποιες και αν είναι αυτές- και να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου να διατηρήσει και τους τρεις τίτλους της. Είμαι υγιής και έτοιμος γι' αυτό».

Τέλος, ο διεθνής «ψηλός» αποκάλυψε πως είχε βρεθεί και στο παρελθόν στο μεταγραφικό στόχαστρο των «πρασίνων». «Τα τελευταία χρόνια είχα έρθει πολλές φορές σε επαφή με τον Ομπράντοβιτς. Ξέρω πως ο κόουτς με εκτιμά και ότι ήθελε να συνεργαστούμε. Το 2005 είχα επαφές με τον Παναθηναϊκό, αλλά η Εφές μου είχε φερθεί άψογα. Είχα τραυματιστεί και περίμενε να αναρρώσω, για να ανανεώσει το συμβόλαιό μου. Δεν θα ήταν τίμιο εκ μέρους μου να φύγω. Αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Δεν είχα καλή επαφή με τον Πέσιτς(προπονητής) στη Ντιναμό. Ο κύβος ερρίφθη. Και είμαι ευτυχής που επιτέλους θα βρεθώ με τον Ομπράντοβιτς, που μάλλον δεν χρειάζεται να πω τι προπονητής είναι, και σε ρόστερ που ξεχειλίζει από ταλέντο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x