Παλαιότερες

Η καλύτερη λύση λέγεται Μπάγεβιτς

SportDay

Πιστεύω ότι η ιδανικότερη λύση για τον πάγκο του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Υστερα από διάφορες περιπέτειες τα τελευταία χρόνια με προπονητές όλων των ειδών, οι οποίοι έχουν έλθει στην ομάδα και δεν τα έχουν καταφέρει, εκτιμώ βάσιμα ότι αυτή είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή στις δύσκολες στιγμές που περνάει η ομάδα. Ο Μπάγεβιτς είναι ένας προπονητής που πιστεύω πάρα πολύ. Η άποψή μου έχει σχηματιστεί και από προσωπική εμπειρία. Εχω συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν. Τα αποτελέσματά του σε όλες τις ομάδες που δούλεψε είναι πετυχημένα. Εχουμε δουλέψει μαζί και έχω τη δυνατότητα να ξέρω πώς λειτουργεί ως προπονητής.Υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί λόγοι για να επιλέξει ο Παναθηναϊκός τον Μπάγεβιτς και αναφέρω μερικούς από αυτούς:

• Είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας.

• Γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τους Ελληνες παίκτες.

• Εχει μάθει να λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία κάτω από την πίεση του πρωταθλητισμού.

• Ξέρει να παίρνει το 100% από τους ποδοσφαιριστές του και να αξιοποιεί άριστα το υλικό της ομάδας.

• Η προετοιμασία που είχα κάνει, όταν συνεργάστηκα μαζί του, με είχε ενθουσιάσει.

• Η πειθαρχία που επιβάλλει με την προσωπικότητά του στην ομάδα.

• Η προστασία της ίδιας της ομάδας.

Είναι φυσιολογικό να σημειωθούν αντιδράσεις από κάποιους φίλους του Παναθηναϊκού, αν τελικά η διοίκηση επιλέξει να συνεργαστεί μαζί του τη νέα περίοδο, αλλά μπροστά στο συμφέρον της ομάδας θα πρέπει όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού να «αγκαλιάσει» τον συγκεκριμένο προπονητή. Επαναλαμβάνω ότι αυτή τη στιγμή είναι η ενδεδειγμένη λύση για τον Παναθηναϊκό. Ο Μπάγεβιτς έχει και φανατικούς φίλους έχει και εχθρούς, αλλά αυτό συμβαίνει με όλους τους προπονητές με έντονη προσωπικότητα. Πάνω απ' όλα, ωστόσο, πιστεύω ότι με τη δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ποιος είναι.

Συνοπτικά, ο Μπάγεβιτς συγκεντρώνει όλα τα πλεονεκτήματα γι' αυτό που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός στον πάγκο του και ιδίως τη δεδομένη χρονική στιγμή, διότι φαίνεται ότι η ομάδα σύντομα θα βρεθεί σε διαδικασία ανασυγκρότησης και η συνεργασία με τον Μπάγεβιτς αποτελεί ένα είδος εγγύησης για να την πετύχει. Και σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα ελαχιστοποιήσει το ρίσκο που υπάρχει σε όλες τις συνεργασίες με προπονητές. Γιατί τον συγκεκριμένο τον ξέρει και την ξέρει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x