Ελλάδα

Στέλνουν Πέκοβιτς στον Παναθηναϊκό

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Νίκολα Πέκοβιτς είναι λίγο πολύ γνωστό. Δημοσίευμα από την Ισπανία κάνει λόγο για προφορική συμφωνία του Σέρβου σέντερ με το «τριφύλλι». Όπως αναφέρεται στο εν λόγω ρεπορτάζ, οι εμφανίσεις του 22χρονου άσου στην Ευρωλίγκα με την φανέλα της Παρτιζάν, προσέλκυσαν τα βλέμματα των «πράσινων». Να σημειώσουμε ότι ο Πέκοβιτς είχε 16.4 πόντους και 7 ριμπάουντ μέσο όρο σε 23 ματς. Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού μέσα στην ρακέτα τείνει να γίνει… "αχίλλειος πτέρνα" του.

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Νίκολα Πέκοβιτς είναι λίγο πολύ γνωστό. Δημοσίευμα από την Ισπανία κάνει λόγο για προφορική συμφωνία του Σέρβου σέντερ με το «τριφύλλι». Όπως αναφέρεται στο εν λόγω ρεπορτάζ, οι εμφανίσεις του 22χρονου άσου στην Ευρωλίγκα με την φανέλα της Παρτιζάν, προσέλκυσαν τα βλέμματα των «πράσινων». Να σημειώσουμε ότι ο Πέκοβιτς είχε 16.4 πόντους και 7 ριμπάουντ μέσο όρο σε 23 ματς. Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού μέσα στην ρακέτα τείνει να γίνει… αχίλλειος πτέρνα του.

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έχει χάσει κατά καιρούς τους ψηλούς του τη φετινή περίοδο, λόγω τραυματισμών. Τομάσεβιτς και Τσαρτσαρής είναι δύο περιπτώσεις. Επίσης, από μικροπροβλήματα ταλαιπωρείται όλη τη χρονιά ο Μπατίστ. Εάν σε αυτά συνυπολογίσουμε ότι το καλοκαίρι είναι αβέβαιο το τι θα γίνει με Ζίζιτς και Πρκάτσιν, γίνεται εύκολα αντιληπτό το πόσο έχουν ανάγκη στο «τριφύλλι» την απόκτηση ικανών και ποιοτικών σέντερ. Άλλωστε, προς σε αυτή την κατεύθυνση έχει γίνει και η πρόταση στον Κώστα Κουφό.

Αλέξανδρος Κουλούρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x