Stoiximan Super League

Βένγκλος: «Καμία πρόταση από ΠΑΟΚ για Τσεχ»

Στην πορτογαλική «O’ Jogo» μίλησε ο εκπρόσωπος του φερόμενου ως μεταγραφικού στόχου του ΠΑΟΚ, Μάρεκ Τσεχ. Ο Γιουράι Βένγκλος, περί αυτού ο λόγος, τόνισε πως δεν έχει δεχτεί καμία πρόταση για τον πελάτη του και πως οποιαδήποτε συζήτηση για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του 25χρονου αμυντικού θα γίνει μετά τον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας, όπου η Πόρτο θα τεθεί αντιμέτωπη της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Στην πορτογαλική «O’ Jogo» μίλησε ο εκπρόσωπος του φερόμενου ως μεταγραφικού στόχου του ΠΑΟΚ, Μάρεκ Τσεχ. Ο Γιουράι Βένγκλος, περί αυτού ο λόγος, τόνισε πως δεν έχει δεχτεί καμία πρόταση για τον πελάτη του από τον ΠΑΟΚ και πως οποιαδήποτε συζήτηση για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του 25χρονου αμυντικού θα γίνει μετά τον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας, όπου η Πόρτο θα τεθεί αντιμέτωπη της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

«Οφείλω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν έχουμε δεχτεί καμία πρόταση για τον Μάρεκ. Το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι», ανέφερε αρχικά ο Βένγκλος και συμπλήρωσε ότι «έχουμε επιλογές, αφού έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες, χωρίς να υπάρχει ακόμα κάτι επίσημο. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά τον τελικό του Κυπέλλου».

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει πως οι πρωταθλητές Πορτογαλίας δεν έχουν πρόθεση να καταθέσουν πρόταση για επέκταση συμβολαίου στον Σλοβάκο άσο.

Ο πολυσύνθετος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του στην Ίντερ Μπρατισλάβας, με την οποία είχε 71 συμμετοχές και ένα γκολ στην τετραετία που φόρεσε τη φανέλα της. Την περίοδο 2004-2005 αγωνίστηκε στη Σπάρτα Πράγας, προτού το καλοκαίρι του 2005 μετακομίσει στο Οπόρτο. Στα τρία χρόνια που αγωνίζεται με τους πρωταθλητές Πορτογαλίας μετράει 78 εμφανίσεις, έχοντας βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 2 φορές. Έχει επίσης και 23 παρουσίες με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Σλοβακίας.

Επιμέλεια: Σταύρος Χαϊταντόγλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x