Stoiximan Super League

«Όχι» της Πορτουγκέζα για Ντιόγκο;

Η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Ντιόγκο φαίνεται πως δεν είναι ικανή να «ντύσει» στα ερυθρόλευκα τον Βραζιλιάνο επιθετικό. Ο σύλλογος στον οποίο ανήκει ο παίκτης, η Πορτουγκέζα, ζητάει περισσότερα χρήματα από την ελληνική ομάδα, σύμφωνα με όσα γράφει ο βραζιλιάνικος Τύπος. Η ομάδα του Ντιόγκο φέρεται να απάντησε αρνητικά στα 7 εκατομμύρια ευρώ που προσέφεραν οι πρωταθλητές Ελλάδος, ώστε να αποκτήσουν το 70% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Ντιόγκο φαίνεται πως δεν είναι ικανή να «ντύσει» στα ερυθρόλευκα τον Βραζιλιάνο επιθετικό. Ο σύλλογος στον οποίο ανήκει ο παίκτης, η Πορτουγκέζα, ζητάει περισσότερα χρήματα από την ελληνική ομάδα, σύμφωνα με όσα γράφει ο βραζιλιάνικος Τύπος και κάνει "δύσκολη τη ζωή" του Σωκράτη Κόκκαλη και των συνεργατών του στη διοίκηση. Η ομάδα του Ντιόγκο φέρεται να απάντησε αρνητικά στα 7 εκατομμύρια ευρώ που προσέφεραν οι πρωταθλητές Ελλάδος, ώστε να αποκτήσουν το 70% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Στα βραζιλιάνικα δημοσιεύματα αναφέρεται, επίσης, πως ο πρόεδρος της Πορτουγκέζα δεν θέλει να παραχωρήσει τον Ντιόγκο, μέχρι να ολοκληρωθεί το φετινό Μπραζιλεϊράο, τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Ο πρόεδρος του συλλόγου έχει κοστολογήσει, πάντως, τον παίκτη στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x