Stoiximan Super League

«Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΨΥΧΗΣ»

Τη δική του απάντηση για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες και αφορούν την συγχώνευση του Ηλυσιακού με το Αιγάλεω έδωσε ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ηλυσιακού. Με σημερινή τους ανακοίνωση οι παλαίμαχοι της ομάδας των Ιλισίων έστειλαν το μήνυμα δικό τους μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Τη δική του απάντηση για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες και αφορούν την συγχώνευση του Ηλυσιακού με το Αιγάλεω έδωσε ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ηλυσιακού. Με σημερινή τους ανακοίνωση οι παλαίμαχοι της ομάδας των Ιλισίων έστειλαν το μήνυμα δικό τους μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΨΥΧΗΣ

Από την λήξη του πρωταθλήματος μέχρι και σήμερα διαβάζουμε καθημερινά στην πλειοψηφία των αθλητικών και μη εφημερίδων για την πώληση της ΠΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ αρχικά σε κάποιον άγνωστο και στην συνέχεια να αποκαλύπτεται ως αγοραστής ο γνωστός σε όλους Κος Μητρόπουλος της γνωστής “παράγκας” και όχι μόνο. Πωλητές οι αναξιόπιστοι Χριστοβασίλης Γιώργος και Μαρκάκης Ζαχαρίας.(Ενδεχομένως όμως ως άπειροι να εξαπατήθηκαν από δόλιες μεθόδους. Εάν έτσι συμβαίνει ως πράξη καλής θέλησης οφείλει ο συντοπίτης Κος Μαρκάκης Ζαχαρίας να προβεί σε αναστροφή της πώλησης των μετοχών του και την παραχώρησή τους στον Ερασιτέχνη Ηλυσιακό έτσι ώστε να εμποδίσει την διάλυση της ιστορικής μας ομάδας).

Στους εν λόγω “κυρίους” έχουμε να πούμε αρχικά τα εξής. Για όλους εμάς τους παλαίμαχους Ποδοσφαιριστές του Ηλυσιακού το ήθος και η αξιοπρέπεια δεν μετριούνται ούτε εξαγοράζονται με μερικά επιπλέον μηδενικά στα ποσά των τραπεζικών λογαριασμών. “Κύριοι” ξεπουλήσατε την ομάδα, τον ιστορικό ΗΛΥΣΙΑΚΟ μας κρυφά, παρά τις διαβεβαιώσεις σας, στον Κο Μητρόπουλο και τώρα αυτός εκβιάζει με τις γνωστές μεθόδους του “ή κάνετε αυτό που σας λέω εγώ ή σας διαλύω από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας”;;;

Εμείς ως Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ δώσαμε την απάντησή μας στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ στις 4/9/2008 όπου δηλώσαμε ρητά και κατηγορηματικά ότι όλοι όσοι μετέχουν σε τέτοιου είδους ενέργειες θα πληρώσουν ακριβά τις ενέργειες τους αυτές.

Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ανήκει στην Β’ Εθνική Κατηγορία και εκεί θα παραμείνει και θα αγωνίζεται.

Κε Υφυπουργέ Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη σας καλούμε να πάρετε θέση και έμπρακτα να αντιταχθείτε στις κακόβουλες ενέργειες εξαφάνισης του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ που είναι πρωτόγνωρες για το ποδόσφαιρο.

Ο μεγάλος ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ είναι ένας σύλλογος που δεν οφείλει σε κανέναν. Είναι ένα εργαστήρι αθλητισμού και αθλητικής παιδείας σε όλα τα επίπεδα. Βροντοφωνάζουμε όπως και στην επικεφαλίδα της επιστολής μας ότι


Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΨΥΧΗΣ

Μπορεί το μέλλον μας να είναι αβέβαιο εμείς όμως προσπαθήσαμε και προσπαθούμε για το καλύτερο.

“Κύριοι” Χριστοβασίλη Γιώργο, Μαρκάκη Ζαχαρία και μεγαλοπαράγοντα Μητρόπουλε Θωμά, σας δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι θα μας βρείτε δυναμικά απέναντί σας σε κάθε ενέργεια σας που διακυβεύει τον αγωνιστικό προσανατολισμό και επιβουλεύεται την υπόσταση του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ ΜΑΣ της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

Καλούμε όλους τους Ηλυσιώτες Ζωγραφιώτες τον δήμο να δώσουν ένα βροντερό, δυναμικό παρόν στην Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Ηλυσιακού που θα γίνει προσεχώς. Παραμένει σύνθημά μας ότι σ’ αυτή τη ζωή τίποτε δεν χαρίζεται τα πάντα κατακτιόνται με αγώνες και πάθος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x