Stoiximan Super League

Οι κορυφαίοι της χρονιάς!

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Ριβάλντο ήταν οι πρωταγωνιστές στη βράβευση των κορυφαίων από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, για τη σεζόν 2006-07. Ο πρώτος πήρε τον τίτλο του καλύτερου Ελληνα ποδοσφαιριστή και ο δεύτερος αυτόν του καλύτερου ξένου. Ο Εβαλντ Λίνεν βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος προπονητής. Το βραβείο στον καλύτερο νέο πήγε στον Σωτήρη Νίνη και αυτό του τερματοφύλακα στον Αρκάντιους Μάλαρτζ. Κορυφαίος διαιτητής ο Κύρος Βασσάρας.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Ριβάλντο ήταν οι πρωταγωνιστές στη βράβευση των κορυφαίων από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, για την σεζόν 2006-07. Ο πρώτος πήρε τον τίτλο του καλύτερου Ελληνα ποδοσφαιριστή και ο δεύτερος αυτόν του καλύτερου ξένου. Ο Εβαλντ Λίνεν βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος προπονητής. Το βραβείο στον καλύτερο νέο πήγε στον Σωτήρη Νίνη και αυτό του τερματοφύλακα στον Αρκάντιους Μάλαρτζ. Κορυφαίος διαιτητής ο Κύρος Βασσάρας.

Επίσης, βραβεύθηκαν οι Ηλίας Σολάκης (Καστοριά), Ανδρέας Λαμπρόπουλος (Θύελλα Πατρών) και Αλέξανδρος Βεργώνης (ΑΣΚ Ολυμπιακός), ως οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστής της Β΄ και Γ΄ (1ος και 2ος όμιλος) Εθνικής κατηγορίας, καθώς και οι πρώτοι σκόρερ των εθνικών πρωταθλημάτων, που ήταν οι:

Σούπερ Λίγκα: Νίκος Λυμπερόπουλος, 18 γκολ

Β΄ Εθνική: Ηλίας Σολάκης, 21 γκολ

Γ΄ Εθνική Νότιος όμιλος: Κίμωνας Ευαγγελάτος, 22 γκολ

Γ΄ Εθνική Βόρειος όμιλος: Παναγιώτης Κυπαρίσσης, 19 γκολ

Με ειδικές βραβεύσεις τιμήθηκαν:

- Ο Φάνης Γκέκας, πρώτος σκόρερ της Μπουντεσλίγκα

- Η Εθνική Ανδρών

- Η Εθνική Νέων, δευτεραθλήτρια Ευρώπης

- Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, πρωταθλήτρια Ελλάδας

- Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, πρωταθλήτρια Ευρώπης στο μπάσκετ

- Ο Γιώργος Δεληζήσης (Εορδαϊκός) για δύναμη ψυχής

- Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Κουκούλογλου

- Οι παλαίμαχοι Θοδωρής Ζαγοράκης, Βασίλης Τσιάρτας, Γρηγόρης Γεωργάτος, Γιώργος Αμανατίδης, Μιχάλης Κασάπης, Βασίλης Δημητριάδης, Χουάν Ραμόν Ρότσα, Γιώργος Δεληκάρης και Γιώργος Καραφέσκος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x