Gossip

13 διάσημες που τις έχουν αποκαλέσει «χοντρές» και πώς αντέδρασαν (pics)

Είναι όμορφες είναι διάσημες και κάποια στιγμή στην ζωή ους έχουν υποστεί bullying για τα κιλά τους.

Είτε από τα media είτε από τους χρήστες των social media αυτές οι 13 διασημότητες κλήθηκαν να απαντήσουν στον μπρουτάλ χαρακτηρισμό «χοντρή»!

«Είμαστε ολοκληρωμένες με ή χωρίς σύντροφο, με ή χωρίς παιδί. Αποφασίζουμε μόνες μας τι είναι όμορφο σχετικά με το σώμα μας. Αυτή η απόφαση είναι δική μας και κανενός άλλου. Ας πάρουμε αυτήν την απόφαση συνειδητά, έξω από τη φασαρία που δημιουργούν τα tabloid. Πρέπει να ορίσουμε το δικό μας ‘και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα’ για εμάς τις ίδιες»… έγραψε πρόσφατα η Τζένιφερ Άνιστον αναφερόμενη στην αδικαιολόγητη πίεση από τα media για το θέμα της μητρότητας. Το ίδιο λίγο πολύ ισχύει και με τα… κιλά των διάσημων, που σχολιάζονται ποικιλοτρόπως, φέρνοντάς τις σε πολύ δύσκολη θέση.

Κάθε μια από τις εικονιζόμενες κυρίες έχουν μπει στο στόχαστρο για τα κιλά τους και έχουν απαντήσει σε ρατσιστικά σχόλια που τις αφορούν. Από την πλουσιότερη τραγουδίστρια της Βρετανίας Αντέλ, που είπε ότι κάνει καριέρα για τα αυτιά και όχι για τα μάτια, μέχρι την δική μας Νατάσσα Μποφίλιου που παραδέχεται: «Ένιωσα ρατσισμό για τα παραπάνω κιλά μου, έχω δεχτεί, όμως, και άλλου είδους ρατσισμό, που μπορεί να πονάει περισσότερο.»

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τη συνέχεια...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x