Euro 2008

Το σκέφτεται για Παπασταθόπουλο…

Ανοικτό φαίνεται πως είναι το ενδεχόμενο να βρίσκεται στην αποστολή για το EURO 2008 ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο 19χρονος αμυντικός της ΑΕΚ κλήθηκε για το σαββατιάτικο φιλικό της Εθνικής ομάδας στη Βουδαπέστη απέναντι στην Ουγγαρία και φαίνεται πως θα διεκδικήσει μέχρι τέλους μία θέση στους «23» που θα απαρτίσουν την αποστολή για την τελική φάση. «Δύσκολο να επαναληφθεί η επιτυχία του 2004, αλλά θα τα δώσουμε όλα», στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κατσουράνης. «Δυστυχώς, δεν έχει αλλάξει τίποτα από τότε στο ελληνικό ποδόσφαιρο», πρόσθεσε.

Ανοικτό φαίνεται πως είναι το ενδεχόμενο να βρίσκεται στην αποστολή για το EURO 2008 ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο 19χρονος αμυντικός της ΑΕΚ κλήθηκε για το σαββατιάτικο φιλικό της Εθνικής ομάδας στη Βουδαπέστη απέναντι στην Ουγγαρία και φαίνεται πως θα διεκδικήσει μέχρι τέλους μία θέση στους «23» που θα απαρτίσουν την αποστολή για την τελική φάση.

Οι υπόλοιποι 23 είναι οι αναμενόμενοι:

Τερματοφύλακες: Αντώνης Νικοπολίδης (Ολυμπιακός), Κώστας Χαλκιάς (Άρης), Αλέξανδρος Τζόρβας (ΟΦΗ).

Αμυντικοί: Γιούρκας Σεϊταρίδης (Ατλέτικο Μαδρίτης), Λουκάς Βύντρα, Νίκος Σπυρόπουλος, Γιάννης Γκούμας (Παναθηναϊκός), Βασίλης Τοροσίδης, Παρασκευάς Άντζας (Ολυμπιακός), Τραϊανός Δέλλας (ΑΕΚ), Σωτήρης Κυργιάκος (Άιντραχτ Φρανκφούρτης).

Μέσοι: Χρήστος Πατσατζόγλου (Ολυμπιακός), Αλέξανδρος Τζιόλης, Γιώργος Καραγκούνης (Παναθηναϊκός), Άγγελος Μπασινάς (Μαγιόρκα), Κώστας Κατσουράνης (Μπενφίκα), Στέλιος Γιαννακόπουλος (Μπόλτον).

Επιθετικοί: Νίκος Λυμπερόπουλος (ΑΕΚ), Φάνης Γκέκας (Λεβερκούζεν), Γιάννης Αμανατίδης (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Άγγελος Χαριστέας (Νυρεμβέργη), Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Παναθηναϊκός), Γιώργος Σαμαράς (Σέλτικ).
Η αποστολή θα αναχωρήσει για την Βουδαπέστη το πρωί της Παρασκευής 23/5/2008 από το Ελληνικό ενώ έχουν προγραμματιστεί προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά για τις 21/5/2008 (18:30, ανοικτή για τα ΜΜΕ) και τις 22/5/2008 (18:30, ανοικτή για τα ΜΜΕ). Το τελευταίο φιλικό της Εθνικής είναι την 1η Ιουνίου κόντρα στην Αρμενία στο Όφενμπαχ της Γερμανίας.

Πρώτος αντίπαλος στα τελικά θα είναι η Σουηδία. Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος και ο Τραϊανός Δέλλας μίλησαν στον σουηδικό Τύπο για τον μεγαλύτερο «πονοκέφαλο» από το σκανδιναβικό συγκρότημα. «Είναι ένας καλλιτέχνης του ποδοσφαίρου, ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και πρέπει να τον προσέξουμε ιδιαίτερα», είπε ο «Stelios», ενώ ο διεθνής αμυντικός τόνισε: «Πρόκειται για εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, ωστόσο Σουηδία δεν είναι μόνο ο Ιμπραΐμοβιτς. Έχει κι άλλους καλούς ποδοσφαιριστές και θα είναι λάθος μας αν στρέψουμε εκεί το ενδιαφέρον. Πρέπει να κοιτάξουμε πώς θα εξουδετερώσουμε τη Σουηδία στο σύνολό της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x