Stoiximan Super League

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Θέλει Σερχάτ Ακίν!

Προσπάθειες για να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή όσον αφορά την απόκτηση ενός επιθετικού καταβάλουν οι διοικούντες τον Πανθρακικό. Οι νεοφώτιστοι συζητούν με τον Σερχάτ Ακίν και θέλουν να προχωρήσουν σε μια δυνατή μεταγραφική κίνηση. Πρόκειται για τον 27χρονο Τούρκο στράικερ της Άντερλεχτ, τον οποίο γνωρίζει αρκετά καλά ο Εμίλιο Φερέρα από την κοινή τους παρουσία στο Βέλγιο. Ο 41χρονος τεχνικός του συλλόγου προσπαθεί να πείσει τον διεθνή άσο να έρθει στην Ελλάδα. «Το σκέφτομαι», δήλωσε ο Σιραμανά Ντεμπελέ σε βελγικά ΜΜΕ.

Προσπάθειες για να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή όσον αφορά την απόκτηση ενός επιθετικού καταβάλουν οι διοικούντες τον Πανθρακικό. Οι νεοφώτιστοι συζητούν με τον Σερχάτ Ακίν και θέλουν να προχωρήσουν σε μια δυνατή μεταγραφική κίνηση. Πρόκειται για τον 27χρονο Τούρκο στράικερ της Άντερλεχτ, τον οποίο γνωρίζει αρκετά καλά ο Εμίλιο Φερέρα από την κοινή τους παρουσία στο Βέλγιο. Ο 41χρονος τεχνικός του συλλόγου προσπαθεί να πείσει τον διεθνή (16 φορές) άσο να έρθει στην Ελλάδα, αλλά ακόμα δεν έχει ακόμα κάτι γνωστό. Την περσινή σεζόν ο Σερχάτ είχε 15 συμμετοχές στο βελγικό πρωτάθλημα και πέτυχε 6 τέρματα, ενώ είχε 7 εμφανίσεις στο Κυπέλλο UEFA, σκοράροντας 3 φορές.

Ποιος είναι ο Σερχάτ Ακίν :

Ημ/νία Γέννησης: 05/06/1981
Εθνικότητα: Τούρκος
Τόπος γέννησης: Καρσλούη (σ.σ.: Γερμανία)
Θέση: Επιθετικός

Η καριέρα του

Έτος Ομάδα Συμμετοχές (Γκολ–Ασίστ)

1991-2000 Καρσλούη
2000/05 Φενέρμπχτσέ 179 (57-46)
2005/08 Άντερλεχτ 66 (17)
2006/07 Κολωνία 7 (1)

Ντεμπελέ: «Το σκέφτομαι»

Δεν βιάζεται να αποφασίσει για το μέλλον του σύμφωνα με όσα δήλωσε Σιραμανά Ντεμπελέ σε βελγικά ΜΜΕ. Ο 31χρονος μέσος τόνισε ότι ακόμα μελετά την πρόταση του Πανθρακικού, δείγμα τού ότι το σκέφτεται σοβαρά.

«Η αλήθεια είναι ότι η πρόταση από την ελληνική ομάδα (σ.σ.: τον Πανθρακικό) είναι για διετή συνεργασία. Το σκέφτομαι ακόμα και δεν έχω αποφασίσει», είπε ο Γάλλος άσος.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x