Stoiximan Super League

«Έκλεισε» κι έρχεται

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Ντιόγο. Η Πορτουγκέζα αποφάσισε να κάνει αποδεκτή την πρόταση των «ερυθρολεύκων», όπως επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του βραζιλιάνικου συλλόγου, Μανουέλ Ντα Λούπα, μιλώντας στη «SportDay». «Η συμφωνία με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε και ο Ντιόγο έρχεται το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα για υπογραφές. Ο παίκτης ανήκει πλέον στον Ολυμπιακό, στον οποίο τόσο πολύ ήθελε να παίξει», δήλωσε αποκαλύπτοντας ότι ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει το 70% του παίκτη έναντι 7 εκατ. ευρώ. Δείτε σε δράση τον 21χρονο φορ. Δύσκολο να αποκτηθεί ο Μπραντάο, αφού δεν υπάρχουν θέσεις ξένων. Στα υπόψη πάντα ο Τζεμπούρ. Δανεικός στη Σαν Λορέντζο ο Λεντέσμα. «Ήρθα για να μείνω στον Ολυμπιακό», η υπόσχεση του Σεμπαστιάν Λέτο.

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Ντιόγο. Η Πορτουγκέζα αποφάσισε να κάνει αποδεκτή την πρόταση των «ερυθρολεύκων», όπως επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του βραζιλιάνικου συλλόγου, Μανουέλ Ντα Λούπα, μιλώντας στη «SportDay». «Η συμφωνία με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε και ο Ντιόγο έρχεται το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα για υπογραφές. Ο παίκτης ανήκει πλέον στον Ολυμπιακό, στον οποίο τόσο πολύ ήθελε να παίξει», δήλωσε αποκαλύπτοντας ότι ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει το 70% του παίκτη έναντι 7 εκατ. ευρώ. Δύσκολο να αποκτηθεί ο Μπραντάο, αφού δεν υπάρχουν θέσεις ξένων. Στα υπόψη πάντα ο Τζεμπούρ. Δανεικός στη Σαν Λορέντζο ο Λεντέσμα. «Ήρθα για να μείνω στον Ολυμπιακό», η υπόσχεση του Σεμπαστιάν Λέτο.

Στο λιμάνι ο Ντιόγο

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Ντιόγο. Η Πορτουγκέζα αποφάσισε να κάνει αποδεκτή την πρόταση των «ερυθρολεύκων», όπως επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του βραζιλιάνικου συλλόγου, Μανουέλ Ντα Λούπα, μιλώντας στη «SportDay». «Η συμφωνία με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε και ο Ντιόγο έρχεται το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα για υπογραφές. Ο παίκτης ανήκει πλέον στον Ολυμπιακό, στον οποίο τόσο πολύ ήθελε να παίξει», δήλωσε αποκαλύπτοντας ότι ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει το 70% του παίκτη έναντι 7 εκατ. ευρώ.

Με την επικείμενη ολοκλήρωση της απόκτησης της μεταγραφής του Ντιόγο, όλα δείχνουν πως δεν υπάρχει χώρος για τον Μπραντάο, αφού οι υπόλοιπες τέσσερις διαθέσιμες θέσεις ξένων έχουν καταληφθεί από τους Κοβάσεβιτς, Λέτο, Λεονάρντο και Ντουντού.

Πρόθεση των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να αποκτηθεί ένας ακόμη επιθετικός, αλλά θα πρέπει να έχει κοινοτικό διαβατήριο. Ο Ράφικ Τζεμπούρ είναι στα υπόψη, αλλά ο Πανιώνιος φέρεται να διαπραγματεύεται την πώληση του Γαλλοαλγερινού άσου στη Γουέστ Μπρομ. Πιο χαμηλά στη λίστα λέγεται πως είναι ο Πολωνός Έμπι Σμολάρεκ της Ράσινγκ Σανταντέρ και ο Αργεντινός με ιταλικό διαβατήριο της Πόρτο Ερνέστο Αντόνιο Φαρίας.

Δείτε τον Ντιόγο σε δράση:





Δανεικός στη Σαν Λορέντζο ο Λεντέσμα

Στη Σαν Λορέντζο επιστρέφει ο Κριστιάν Λεντέσμα. Ο Αργεντινός μέσος ήταν εκτός πλάνων και θα δοθεί δανεικός στην πρώην ομάδα του για ένα χρόνο. Έτσι με την αποχώρηση του «λύκου» οι πρωταθλητές «αδειάζουν» μία θέση ξένου, ενώ γλιτώνουν και περίπου 550.000 ευρώ, που είχε λαμβάνειν για την προσεχή περίοδο ο παίκτης. Πλέον είναι πιθανό ο Ολυμπιακός να κινηθεί για αμυντικό μέσο, αλλά και τερματοφύλακα. Άλλωστε πληροφορίες από την Κύπρο φέρουν την Ομόνοια να έχει κάνει πρόταση στον Παναγόπουλο!

*Σε διαπραγματεύσεις με τη Σάντος βρίσκεται ο Ζούλιο Σέζαρ και είναι πολύ πιθανό ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του.

Λέτο: «Ήρθα για να μείνω»

Ευτυχής που ανήκει στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Σεμπαστιάν Λέτο κατά την υπογραφή του συμβολαίου του με την Puma για έναν χρόνο. «Ένιωσα όμορφα που έπαιξα στο φιλικό. Ήταν σημαντικό για μένα που γνώρισα τη νέα ομάδα μου και τον εξαιρετικό κόσμο της. Είμαι πολύ χαρούμενος για χθες, αλλά το μυαλό μου είναι στο επόμενο παιχνίδι για τον τρίτο γύρο των προκριματικών του Champions League. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συμπαράσταση του κόσμου. Είναι σημαντικό για μένα να φωνάζουν το όνομά μου», τόνισε ο 22χρονος αριστερός εξτρέμ.

Για τους λόγους που τον έφεραν στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, ο Αργεντινός άσος είπε: «Είναι σημαντικός ο λόγος που ήρθα. Θέλω να παίξω. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, παίζει στο Champions League και πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό να μείνω εδώ. Εγώ ήρθα για να παίξω στον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι μια μεγάλη ομάδα με εμπειρία στην Ευρώπη».

Χωρίς Γιάννη Παπαδόπουλο και Σίσιτς η λίστα

Τα ονόματα των Γιάννη Παπαδόπουλου και Μίρνες Σίσιτς απουσίαζαν από τη λίστα των 24 παικτών που δηλώθηκαν από τον Ολυμπιακό στην UEFA για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Στη λίστα έχουν δηλωθεί οι εξής ποδοσφαιριστές: Άντζας, Μπελούτσι, Μπράβο, Λεονάρντο, Τζόρτζεβιτς, Ντομί, Γκαλέτι, Γκαλίτσιος, Όσκαρ, Κόβατς, Κοβάσεβιτς, Λέτο, Μενδρινός, Μήτρογλου, Νικοπολίδης, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Πατσατζόγλου, Ντουντού, Στολτίδης, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Παναγόπουλος και Κατσικογιάννης. Από τους προαναφερθέντες πιθανότατα κάποιος θα αντικατασταθεί για να πάρει τη θέση του ο Ντιόγο, εφόσον ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής.

Γκαλέτι: «Προσαρμόζομαι»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει δείξει πως σκέφτεται να χρησιμοποιεί τον Λουτσιάνο Γκαλέτι (και) στη θέση του δεύτερου επιθετικού. «Οκτώ ή εννέα χρόνια έχω να παίξω σε αυτή τη θέση! Έχω αρχίσει να τη συνηθίζω. Θα παίζω πάντα εκεί που μου λέει ο προπονητής μου», δήλωσε ο Αργεντινός άσος για αυτή του τη… μετάθεση. Όσο για τις αναμετρήσεις με την Ανόρθωση, είπε: «Έχουν έρθει στην ομάδα νέοι παίκτες και θέλουμε χρόνο για να προσαρμοστούμε. Υπάρχουν δύο κρίσιμα ματς με την Ανόρθωση και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι. Στα φιλικά δεν πρέπει να στεκόμαστε στα αποτελέσματα. Τα φιλικά είναι για να διορθώνουμε τα λάθη μας και να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x