Stoiximan Super League

Μπουλντόζες το Σεπτέμβριο!

Στις αρχές Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν τα έργα για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό. Μετά από συντονισμένες ενέργειες ξεπεράστηκαν τα τελευταία εμπόδια που υπήρχαν και την ερχόμενη εβδομάδα θα εκδοθεί η άδεια έναρξης των εργασιών στην περιοχή. Δεδομένου ότι τα έργα θα αρχίσουν τον επόμενο μήνα, η κατασκευή του γηπέδου είναι εντός του χρονοδιαγράμματος, πράγμα που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος να μετακομίσει στο νέο του «σπίτι» το 2010. Εξαντλήθηκαν τα τελευταία εισιτήρια για τη ρεβάνς με τη Σπάρτα Πράγας. Κατάμεστο το ΟΑΚΑ την Τρίτη. Οριστικό «ναυάγιο» με Ζιβέ.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν τα έργα για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό. Μετά από συντονισμένες ενέργειες ξεπεράστηκαν τα τελευταία εμπόδια που υπήρχαν και την ερχόμενη εβδομάδα θα εκδοθεί η άδεια έναρξης των εργασιών στην περιοχή. Δεδομένου ότι τα έργα θα αρχίσουν τον επόμενο μήνα, η κατασκευή του γηπέδου είναι εντός του χρονοδιαγράμματος, πράγμα που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος να μετακομίσει στο νέο του «σπίτι» το 2010.

Εισιτήρια τέλος

Εξαντλήθηκαν και τα 500 εισιτήρια που είχαν απομείνει για τον επαναληπτικό του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League απέναντι στη Σπάρτα Πράγας. Τα περίπου 37.000 εισιτήρια που είχαν κυκλοφορήσει για την αναμέτρηση εξαντλήθηκαν μέσα σε μόλις τέσσερις ημέρες (και κάτι ώρες) από την έκδοσή τους και δεδομένου ότι ως τώρα έχουν πωληθεί περίπου 23.000 κάρτες διαρκείας, το ΟΑΚΑ την προσεχή Τρίτη θα είναι κατάμεστο για να πανηγυρίσουν οι φίλοι του «τριφυλλιού» την επιστροφή της ομάδας τους στο Champions League μετά από δύο χρόνια απουσίας.

Ζιβέ τέλος

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Γκαέλ Ζιβέ ήταν ο Παναθηναϊκός στις οκτώ το βράδυ! Οι «πράσινοι» είχαν αλλεπάλληλες επαφές και κάποιος άνθρωπος της Μαρσέιγ επικοινώνησε με τον Κώστα Αντωνίου και του είπε: «Ο παίκτης πείστηκε και έρχεται στην Ελλάδα». Η τελική πρόταση του «τριφυλλιού» στον Γάλλο αμυντικό ήταν της τάξεως του 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως για συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων, ενώ του ζήτησε να απαντήσει μέχρι τα μεσάνυχτα. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του ελληνικού συλλόγου ζήτησε από τους Μασσαλούς να υπάρξει γραπτή συναίνεση του παίκτη μέχρι το βράδυ, αλλιώς θα αποσυρθεί από τη συγκεκριμένη υπόθεση. Αυτό δεν έγινε και ως εκ τούτου ο Παναθηναϊκός απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον 27χρονο άσο.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Παπέ Ντιουφ δήλωσε στα γαλλικά Μέσα ότι «μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, το πολύ μέχρι τις πρώτες ημέρες της επόμενης, ο Γκαέλ θα έχει φύγει και εκτός απροόπτου μάλιστα με μεταγραφή και όχι δανεικός», είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και παραδέχτηκε πως «οι ενδιαφερόμενες ομάδες είναι ο Παναθηναϊκός και κάποιες αγγλικές». Από ό,τι φαίνεται η μεταγραφή του Ζιβέ στον Παναθηναϊκό «χάλασε» εξαιτίας του μάνατζέρ του, ο οποίος είχε κόντρα με τη γαλλική ομάδα.

Η ώρα του Κλέιτον

Στην αποστολή για τον επαναληπτικό με τη Σπάρτα Πράγας στα πλαίσια του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League συμπεριέλαβε ο Χενκ Τεν Κάτε τον Σίλβα Κλέιτον. Ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε με τον Βραζιλιανό άσο και του είπε ότι πάει πολύ καλά τις τελευταίες εβδομάδες και του άφησε να εννοηθεί ότι έρχεται η σειρά του. Ο 54χρονος τεχνικός θέλει οι παίκτες του να κατανοήσουν πρώτα τη φιλοσοφία του, προτού τους εμπιστευτεί. Ο Τεν Κάτε δεν είχε μείνει ικανοποιημένος στην αρχή της προετοιμασίας με την προσπάθεια του 25χρονου επιτελικού μέσου και του το έδειξε αφήνοντάς τον εκτός ομάδας.

Ωστόσο, ο Κλέιτον τώρα τα δίνει όλα στις προπονήσεις και ο τεχνικός του «τριφυλλιού» τον έπιασε και του μίλησε: «Να ξέρεις ότι σε υπολογίζω και ο λόγος που μέχρι τώρα δεν έχεις πάρει ευκαιρία είναι ότι δεν είχες ενταχθεί στη νοοτροπία και στη φιλοσοφία που θέλω. Για μένα όλα αρχίζουν και τελειώνουν στην προπόνηση. Τον τελευταίο καιρό πας πολύ καλά. Το βλέπω και να είσαι έτοιμος», είπε ο προπονητής στον παίκτη.

Όπως είναι φυσικό, η ψυχολογία του Κλέιτον άλλαξε άρδην. Σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον της Φλαμένγκο, η βραζιλιάική ομάδα κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για εξάμηνο ή ετήσιο δανεισμό του πρώην άσου της Λάρισα και του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Παρόλα αυτά, το «τριφύλλι» δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον παικτη.

Αμφίβολος ο «Κάρα»

Αμφίβολος για τη ρεβάνς με τη Σπάρτα Πράγας είναι ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο έμπειρος άσος επέστρεψε με αιμάτωμα στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού από την Μπρατισλάβα, όπου είχε υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα. Ο «Κάρα» πονούσε αρκετά και θα κριθεί το επόμενο διάστημα αν είναι σε θέση να αγωνιστεί την Τρίτη.

Εκτός αποστολής για τον αγώνα με τη Σπάρτα Πράγας άφησε ο Χενκ Τεν Κάτε τους Χριστοδουλόπουλο, Μελίσση, Πετρόπουλο, Μουν, Καρνέζη, Παπαδόπουλο, Ρουκάβινα, Λεοντίου. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο ανταγωνισμός τη φετινή περίοδο στην ομάδα θα είναι τεράστιος, αφού υπάρχουν στο ρόστερ αρκετοί ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μάλαρτζ θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα την Κυριακή και θα είναι έτοιμος για το ματς με τους Τσέχους, ενώ ο Ρουκάβινα θα μπει τη Δευτέρα, αλλά δεν θα παίξει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x